Testas min mms, blogga. från mobilen! :-)

mms_img12635 (MMS)

Testas min mms, blogga. från mobilen! :-)


Julmarknad & pepparkakshus!!

Helgen har kretsat mycket runt Julmarknaden här iTomelilla eftersom jag skulle stå där o sälja!! Jag har sytt mycket!! Men sen har vi oxå haft de underbart!! snön har ju hittat till oss på riktigt o d lyser upp så fint!!

 Vägen till Sölvesborg...............

Vi hann med ett födelsedagskalas i Sölvesborg hos Emil syster oxå!! vilken fin lägenht hon hade!! lite avis faktiskt, speciellt på badrummet!! :) tyvärr glömde ja´g kameran i bilen o hon bodde på 3dje våningen så jag orkade inte gå ner o hämta den........men ett foto blev d från bilen......Tilda ser på film, Lykke sover, jag fotograferar , emil kör!!!

 

Allt gick jätte bra på marknaden, folket tyckte att mina haklappar var fina och praktiska!! Roligt att få så mycket beröm!! Sen skall Lotta & Sven oxå få ett stort TACK för att ni räddade mina tår!! ;)

Tilda var på Bowlingkalas och d kunde ju inte bli bättre!! Hon hjälpte mig att sälja på Marknaden och tyckte att Luciorna var mest fina!!

 

Igår var Tilda ledig från skolan, fröknarna ville ha planeringsdag!! Så vi tog oss ut i snöstormen för att traska till Ica, där shoppade vi lite lunch och ett pepparkakshus o lite pynt till det!! =) Kanske lite tidigt men vad gör väll d, vi får göra ett till dom detta inte håller!!! =) Sen Tog vi Bo Ohlsson på¨vägen hem för att handla skarvsladdar då jag måste ha d till precis alla ljusstakar ihuset......mindre roligt!!! Hittade några fina pyjamaser till Lykke oxå!!!

 




Idag var d 10 minus ute när vi gick till tildas skola......brrrrr!!! men har man kläder på så är d rätt skönt faktiskt!!  
lite fix här hemma, sen till bvc med lykke för vägning!!! spnnande skall d bli!! vi har ju bytt bvc, så nu e vi på nova!!!

O glöm inte kolla alla haklappar på www.jamsdesign.blogg.se . finns säkert en i din smak!! =)

ha en fin tisdag!! pok

Välkommen Helg!!

Slutet på denna vecka harbara blivit kallare o kallare!! Brrrr!! Men så mysigt d e med snö!! Igår Kom mamma o hjälpte mig att sy lite, Camilla o Isabella var oxå här o höll oss sällskap!! Tack mamma för att du hjälper mig!! =)

Kvällen tog jag, Tilda o Lykke o fyllde badkaret medans Emil var o spelade bowling!! Vi hade d super mysigt!! Sen gick vi igenom vårt julpynt o kollade så ljusstakarna fungerade!!

Idag har jag sytt d sista på haklapparna, var o hämtade Tilda i skolan sen åkte vi till Alf´s leksaker o handlade en födelsepresent till Tildas klasskompis som hon skall på Bowlingkalas till på Söndag!! Bowling kalas, d kan ju inte bli bättre, alla samlas på bowlinghallen, man äter där, mat o efterrätt sen bowlar man i 1 timme efter bowlingen får man glass o godis sen är kalaset över!! Kan ju inte bli bättre inget fix o städ bara tack o hej!! Kanon Ju!!!

Jag o Tilda tog tag i Lussebullsbak undertiden som Lykke sov!! Goda blev dom!! Vi tog en sväng till Bo Ohlsson för att se om vi hittade någon present till Malin (emils syster), jo då d gjorde vi!! O jag hittade lite till oss oxå!! En jättefin krona med prismor på, 2 lyktor i olika storlekar med ljus!!

Ica blev oxå besökt av oss, för kvällsmat måste man ju ha oxå, Fläskfile med kroketter o sås!! Min kväll har jag ägnat framför symaskinen ( glöm inte kolla www.jamsdesign.se ), dom andra har sett på Idol!! =) Nu e jag färdig o kommer lägga mig i soffan o dricka lite läsk!!

Imorgon skall vi åka till Sölvesborg för att fira Malin. En sväng in på Eko Hallen oxå för att kolla Julklappar!!

Så ha en fin helg o en fortsatt trevlig Fredag! pok

Onsdag!

Gårdagen var firikshjälpennfin!! Hämtade Tilda på skolan sen pyste vi till Erikshjälpen!! Där handlade Tilda 2 Betty Spagetti dockor, 1 tomtemor och 1 scarfs!! Jag hittade en leksak till Lykke, 1 scarfs o Julgardiner till flckornas rum, med änglar på!!

Senare på kvällen åkte Emil till Ystad för att kolla på en ny tv, då vår har slutat fungera helt!!! Han hämtade oxå upp fotona på Lykke som vi tagit hos Marit Lasson. Dom blev kanon fina!! =)

 

Jag, Tilda o Lykke fixade med mat till fåglarna jordnötter, o talgbollar!! så nu e dom glada!! Sen tog vi en runda in till Madde, Theo o Mea för en lekstund!!!

Kvällsmat sen var vi som klubbade allihopa!  Idag snöar de och e härligt kallt ute!! Ååå jag har faktiskt längtat efter detta!! Bättre med snö än regn!!

Idag blire d en sy dag, mamma kommer med vaxduk o kantband som hon har varit o handlat till mig!! D tog ju slut o d börjar närma sig söndag nu!!! Hoppas på att bli färdig med alla haklappar idag!! Sen blir d nog lite dammsugning oxå innan, Camilla o Isabella kommer på besök!!

ha en härlig dag!! pok

Massor!!

Jaha då var d till o vara slö igen.........får liksom inte in bloggandet på kvällen o på Morgonen ja då skall d göras så mycket annat men, morgonen får d bli!! ;)

Förra  helgen var fin, vi hade besök av Mamma, Christer o tant Ruth!! Kaffe fika och mycket mys o bus med Lykke!!

 

Emil var en runda i Borrby hos sin Mormor o Morfar!!! Där nämde han hatt jag sydde o efter som hans mormor inte syr så fick vi hennes symaskin!! Tack du!! Super nöjd o GLAD blev jag, jag som hade tänkt att köpa en egen en dag, men dom är så dyra!!



Söndagen var en stor dag, Uppvisningsdag för Tilda!! Vi träffade henne inte innan för hon var hos sin mamma men jag kan nog slå vad om haon var lite nervös!! De ju jätte många som tittar på!! Farmor o farfar kom för att följa med på uppvisningen!! Dom e så duktiga allihopa!! Kul att se dom äldre då dom börjar kunna koordinera och få in taken, dom små just bara för att dom super diggar till musiken o tycker d e sååå roligt!!

 


På Söndagskvällen tog vi på töserna tomtedräckterna och riggade fotostudio så gott d gick hemma!! Att få en 7 månaders Lykke att ha tomteluvan på sig var d svåraste!! Ett lyckan blev d men ändå inte!! Julkorten är allafall beställda så ni får se när dom kommer!! men ett litet smakprov på hur fotograferingen gick..........

 
 

Måndag: Öppethus!! Kommer hem o hittar loppor på katten!! Inte d roligaste, så jag städade ca 4 timmar på ovanvåningen och sen en svång på bottenvåningen.......dammsög sängarna frenetiskt!! Tvätta, dammsuga, tvätta, dammsuga...........bläääää d e så äkligt med loppor!! Djuren fick loppbehandling och vi tittade över oss........!! Så min måpndag gick ut på att städa, fast d var inte så fel, fick ju julstädat på ovanvåningen!! Finns alltid nått positivt i d tråkiga!! =)

Tisdag........Regn, men vi trotsade regnet. Gick till mödravården för att lämna papper som jag haft på låns nu i 2-3 månader upps!! Som d kan bli ibland!! Katarina, barnmorskan blev glad över att se oss iallafall!! Sen tog vi en sväng in på Ica för att handla lite lunch och lite bak artiklar!! Bo Ohlsson fick d bli på hemvägen oxå!! Hemma o packade upp blev d resulterat i 2 nya krukor, 2 julstjärnor (blommor), Ljus, pepparkaksforma. Så jag piffade till d lite i ena fönstret i vardagsrummet............

 

På min promenad i regnet igår kom jag o tänka på mysiga fika stunderna på Malmövägen 68 hos Julia!! Hon var en pärla på att baka saffranskorpor och då blev jag sugen på d så på kvällen bakade jag saffranskorpor....eller förrsökte iallafall......dom blev lite torra men d går!!  Tilda o Emil invigde dom nya pepparkaksformarna.......kul hade dom o Lykke gegga med mjöl och en form, kunde inte bli en bättre kväll!! =) Fick sen besök av Camilla o Robban o Isabella som kom o provsmakade våra bakverk!! Jag sydde upp Camillas Julgardiner oxå!!!

Idag har d blivit Babymusik, binlioteket, apoteket, hälsokosten. Nu lunch o Lykke sover en stund, sen iväg o hämta Tilda, då tar vi oss en runda på Erikshjälpen oxå för att se om d finns nått att fynda!!

pok

Seperationsångest!!!

Hmmmm! Denna vecka som gott har d inte blivit så myckett till bloggande!! Veckan har varit grå o tråkig!! Har inte fått o absolut inte haft tid.......då Lykke helt plötsligt har fått någon sorts seperationsångest o kan inte vara hos någon annan än mig o definitivt inte på golvet o leka utan vill sitta i mitt knä för att leka o bäst är att hänga i mina armar när jag går runt i huset.......d blir inte mycket gjort som sagt!!! =)

Idag är Emil i borrby o hälsar på sin mormor o morfar, jag o Lykke skall tvätta o plocka undan lite....sen får jag nog sy lite haklappar också......d börjar närma sig första advent o Julmarknade!!

Nu äntligen efter 1 1/2 tok promenad o vaggning av vagnen sover Lykke!! Så då passar jag på att göra lite av varje!! Ha en fin dag!! pok


badrum

www.jamsdesign.blogg.se  för att se vår tillverkning o förberedelser för Julmarknaden!!! =)

Anars har denna dagen varit regnig!! Farsdag o allt!! Tilda hade gjort fina teckningar o pärlplatta till sin Pappa!! Vi var o hämtade ett hörnbadkar oxå idag!!! Så nu kan vi snart brja renovera badrumm o tvättstuga!!! =)

pok

Mysig Helg!!

Fredagen var en underbart mysig dag............Kunde kanske varit bättre väder men d e inget man kan styra över...tyvärr!!!

Jag o Lykke tog d väldigt lungt på förmiddagen, sen kom Tilda hem från skolan 12 och i samma veva kom Jean o Moa på besök!!! Tack igen Jean för att kom till mig!!! <3 Hoppas ni har hunnit flytta ändå?!?! =)



När Jean o Moa åkt från oss somnade Lykke o Tilda fick för sig att hon skulle baka, Baka med den nya boken som vi köpte i jultidningarna, den e toppen bra, där e fina bilder o text i stora bokstäver så hon kan läsa själv........Tilöda var jätte duktig, hon plockade fram allt som behövdes och sen med pytte liten hjälp av mig tog hon sig igenom receptet helt själv........o vips var där Chockladbullar med fint strössel på!!!

 

 

Emil kom hem och vi plockade undan lite, sen kom mamma för att hon skulle passa Lykke o Tilda någon timme för jag o Emil hade bestämt oss för att gå ut o åta, bara vi 2!!! Bio skulle d oxå bli men vi hittade ingen som vi tyckte lät intressant så vi tog oss till Thai resturangen här i Tomelilla, Mysigt o trevligt men oxå jätte konstigt att vara utan Lykke o kunna få äta o prata ostört!! =)

Hemma hade mamma o Tilda värlens mys, Tilda hade beställt Tacos och sen chockladbullar till efterrätt......mys framför tv:n med godis och sen kom vi........då myste vi alla o såg på Idol!!! Älskar min familj!!!

 

Idag har vi varit i Simrishamn tillsammans med Camilla o Robban o isabella, Tiöda hade en kompis med sig oxå (Olivia) Vi åkte till badet o med glada miner säger hon i kassan, " idag firar vi 30 års jubeleum så ni går ingratis idag o d e fri massage, fri fotvård, o solning, kanelbullar o kaffe/saft!!! D kan ju inte böli bättre!! Dom stora töserna badade konstan utom när kanelbullen kallade, dom 2 små badade på badhus för första gången o tyckte att ja detta var inte fel,!! Mycket fina leenden och plask!! =) D blir till att göra detta lite oftare! Synd bara att Tomelllas badhus suger.........!!!!! Så d blir Ystad eller Simrishamn för vår del. 

 

 

Vi kom hem helt utslagna, 2 Töser stora lekte uppe på Tildas rum, lykke sov, emil handlade o jag satte mig i soffan, hittade ett program som handlade om Bulgariens barn, barn på barnhem, usch pi katten säger jag bara vilket hemskt hemskt liv dom stackrs barnen lever......o detta i ett Land som är med i EU.........Det finns inte på kartan att barn skall svälta, o bli psykisktstörda o inlåsta på nätter i ett sådant land......Leta upp detta program o se d om ni har chansen!!

Kvällen kom o Tilda o Olivia ville sova över hos Olivia, så Emil körde dom till Tryde och vi gjorde hemma gjord pizza o åt i vardagsrummet!! =) Gott!! Lykke vaknade och nu röjer hon o Emil på golvet och jag skall sätta mig o förbereda lite haklappar som jag har fått beställning på, sen sitter jag o funderar på att stå på torget här i Tomelilla på julskyltningen o sälja mina haklappar!!! Skulle kanske vara en bra ide!!?! Eller?? Behöver lite push från er nu!!! =) Glöm inte kolla www.jamsdesign.blogg.se !!! =) 



Nu blir d Lördags mys i soffan o kanske lite playstation 3 spel med Emil, Eller Yatzy kanske......?? E såå trött efter badet, helt slut i kroppen!!! Söndagen bjuder säkert på nått fin!! D e ju farsdag !!! pok

http://2.bp.blogspot.com/_PiFYpscKOto/TNwBb8KSm3I/AAAAAAAAABs/zG0tO5q4XlM/s1600/IMG_2289-2.jpg kolla in denna tävling! Nordljus har mycket fina saker inom heminredning mm i den lantliga inredningsstilen!!!

http://www.nordljus.net/se/ tänkte att jag skulle ha ett home party av dessa!! 

muntra myran

Ja jag fick sytt idag...... www.jamsdesign.blogg.se för bilder och lirte annat!! Sen har jag o Lykke tvättat, vikt tvätt och städat, jag har oxå klippt Grys klor o kom såklart för långt in så d sprutade blod längs med golven, så då blev d till att tvätta goleb oxå!!! Kanon!!

Emil o Lykke hade en liten mys stund i går kväll o då var jag där med kameran.

 

Sen innan idag när jag tvättade golvet satt Tilda med sin lillasyster i soffan o sjöng: Prästens lilla kråka skulle ut o åka..............Syskon kärleken är stor!!!



I måndags köpte jag Allers Julspecial, d e så kul o sitta o fundera o fantisera över vad man skulle kunna göra o vad man vill ha för fina saker.......så nu idag har jag bestämt mig för att använda mina stora halmkransar som jag tvunget skulle ha men inte har gjort någonting av dom, men nu till Jul blir dom dörrkransar och dom skall typ se ut som dessa på bilden!!

 Så d blir till att åka ut i skogen för att plocka mossa, för jag fick inte gå ut i trädgården o ta ut gräsmattan för Emil!!! lite torkade apelsiner, kottar, äpplen mm kan man dekorera med!!

Lykke tar sin dagliga kvälls tupplur på soffan o d ser sååå mysigt ut!!!



Hittade en sida på internet med en massa olika pepparkaksformar...........skit roligt!!! kolla vet jag!!!
www.muntramyran.se

Imorgon är det Fredag!! jag o Lykke skulle gått på föräldrar grupp då men eftersom vi skall lista oss på Nova kliniken där Emil o Tilda redan är så får vi slopa d, då d var på tomelilla kliniken!!!

Idag har Julia oxå varit här o hälsat på, alltid lika trevligt o mysigt när hon kommer!!! Jag blir så glad!!

God kväll!! pok

Morgon!

Då var d Torsdags morgon, oj vad dagarna går fort......!!!!

Idag blir d en liten sy stund, för att fixa Moas haklappar, www.jamsdesign.blogg.se

Sopsortering har vi blivigt mästare på, Vi köpte påsar som det stod på vad man skall ha i dom, Papper, Plast, Metall, Glas. O ja vi fixar d skit bra Tillomed Tilda tycker d e kul!!! Eftersom vi är så flitiga är påsarna fulla så vi får ta en svång till återvinningen när vi hämtar Tilda!!! 

Ha en fin Torsdag! pok 

En stunds avslappning i vardagen

Idag har jag o Lykke varit på Babymusiken!! Nu börjar dessa små att absolut inte sitta stilla, utan dom kryper till höger o vänster o tar nappar o andra saker från varandra!!! =)

Hemma igen tog vi igen oss lite, Camilla o Isabella kom o hälsade på, vi åt lunch och sen var d en helt  vanlig dag. Jag sydde lite, städa lite, o planerade maten, Fiskgryta med potatis!! Gott Gott!!!  Lykke har nu fått riktig fart på sitt halv stå krypande o är överallt......Jag bad mamma om att köpa sådana dära till kontakuttagen för dom är sååå intresanta!!

Jag har oxå sytt klart förklädet till Tilda.......kolla www.jamsdesign.blogg.se där finns bild!!!  Hon blev jätteglad, så nu kan vi baka lussekatter o pepparkakor snart!! =)

 

Sen vill jag oxå göra lite eller mycket reklam för min lillasyster Caroline, Hon är sen 1 1/2 år tillbax utbildad Diplomerad SPA-Terapeut och har ett antal behandlingar som hon kan tillgodo se dig med, så e du ömm, har ont eller bara vill unna din kropp en upplevelse så kontakta henne, hon tar sig dit du vill mot rese kostnad!!!
För mer info & tidsbokning ring Caroline på 040-124104, 0737265528 eller kontakta mig!!!

Nu blir d sängen o njuta av Torsdagen imorgon!! pok




Övermodig som bara den!!

Idag har jag städat husets nedanvåning och ovanvåningen blir nog en annan dag!! =) Har en hemsk huvudvärk som har förföljt mig hela dagen........för lite sömn skulle jag tro!!!

Vi åkte o hämtade Tilda på kyrkis och pratade lite med Tilda kompis Hanna o hennes mamma Marie, d visade sig att Marie skall öppna en ny barnklädes affär här i Tomelilla....så kul!! Affären skall ligga där smides affären låg innan och skulle eventuellt öppna den 25 november!!! Det ser vi framemot!!!!!

Tog oxå en runda in på Bibloteket för att lämna en bok, men vi var ju tvugna att kolla om d fanns nått kul att låna oxå.......Tilda lånade 3 böcker och jag 2 och Emil 1 .  Där träffade vi Julia, Viking o Linus, roligt att se dom!! Sen en snabbis in på coop för mjölk o snus köp sen hem o fixa kvällsmaten "Grekisk potatismos med korv & sallad" Mmmm d var super gott!!!

Emil o Tilda tog en runda med bilen för att leverera panda saker.......för nu börjar hon förstå att d blir ju pengar av d och hon skall ju köpa ett Nintendo ds av pengarna och vill göra d nu!!! =) Finaste flickan!! =)

Lykke hittade på bus under tiden som jag satt här o blogga.........Med Elvis i en låda o massor med paket o papper var lådan en rolig sak.......kryper fram tittar sig omkring o reser sig sen för att komma i lådan..........hon hade trevlig så jag lät henne mecka för sig själv där!!!



nu skall jag kurrera min huvudvärk med en apelsin o huvudvärkspiller.......kanske lite choklad oxå!!! =)

pok

Pyjamasbyxor & linne

Idag skall jag ägna dagen åt att städa o plocka undan, tvätta, ja sånt man måste göra!!! Men innan d tog jag mig en stund på soffan när Lykke sov, jag kollade på Änglagård!! Den e så mysig o lätt.......att bara ligga ner o titta kan ladda batterierna oxå!!!

 

Nu är d lunch o jag går fortfarande i Pyjamasbyxor o linne o oborstat hår......skööönt!!! D e så grått o trist ut!!

Igår köpte jag Allers Julmagasin, kanon fin tidning med massa ideer, jag fick en fin ide, jag skall försöka sy ett förkläde till Tilda, o började så försiktigt igår o kommer kanske att fortsätta idag!!! Uppdaterar www.jamsdesign.blogg.se idag med ny sydda haklappar.

Nu skall jag jaga min lilla Lykke som är överallt o pillar, Just nu sitter hon o tittar på alla fin apacket som jag o tilda har slagit in från Panda sakerna!!!

rusar!! pok

Öppna & Solsken

Hihihihi.......jag bara älskar alla barnen på Öppet hus.......d e så kul att träffa dom o deras mammor/pappor, se hur dom utvecklas och börjar bli små riktiga människor!! Lykke tycker oxå om d, hon är som helt slut i rutan när man kommer hem, la henne i vagnen o gav henne nappen o sen sov hon på studs!! =) Så nu sitter jag o fixar lite med dom nya beställningarna av haklappar, kolla www.jamsdesign.blogg.se så kan ni följa mina beställningar o se resultaten!!

Solen lyser idag oxå, d e såå skönt, så d blir nog en liten tur ut i de fina vädret när Tilda är hämtad!!

pok

MåndagsMorgon!!

Oj hela landskapet är vitt när man tittar ut genom fönstret, inte av snö dock men av frost!!! Mysigt men kallt!!!

Hyffsad natt, lykke äter välling nu men hon vill inte suga på flaskan utan hon skall dricka d ur kopp.......konstiga barn!!! =) Men hon får d i sig iallafall......igår kväll åt hon hela 250!!!

Nu har vi varit o lämnat Tilda på skolan......tung morgon efter en hel veckas lov!!! Vi har fått i oss lite frukost så nu kryper Lykke runder på sitt lilla egna sätt i huset o e överallt!!! =) Snart dax att klä på oss ytterkläder igen för att bege oss till Öppet hus!!! Ha en fin dag!! pok

Soliga Söndag!!

Gårdagen slutade med att Emil ville se på en skräckis så jag, Tilda & Lykke gick upp där uppe o kröp ner i vår säng & satte på Pippi Långstrump på tv:n, Hon e en redig tös den dära Pippi!!! =) När klockan var 22.30 kom Emil upp o frågade om allt var bra?? Oj e klockan så mycket!! =) Tilda gick in o la sig o Emil läste, Jag o Lykke låg kvar såg lite till på Pippi, sen kommer jag inte ihåg mer, merän att Emil kom upp 00.30 o väckte mig......för att lägga Lykke i sin säng.........halv 5 vaknar Lykke för lite mat somnar igen o sen vaknar vi alla runt 9.

Dagen i dag har varit fin fin!!! Solen har lyst och alla fina höst färger blir dubbelt så fint i solen!! Vi begav oss till Skurup för att hälsa på min mormor & Lennart och dera Rottweiler Birk........super fin vovve!!! Vi fick 18 kvadratmeter golv utav dom som dom ändå skulle kasta.........tänk vad bra!! Tack Mormor o Lennart!!!

Sen en tur till Lantmannagatan 6 o Mamma o Christer!!! För en lite fika ochlite prat !!! Alltid lika trevligt att hälsa på!! Tilda hjälpte Christer med att fylla pippifåglarnas mat, och sätta up en ny mat hållare till dom!!! D blev kanon!! När vi åkte hem tog vi en liten runda på landet i stället för att ta den tråkiga motorvägen!!! Landet är sååå fint i kvällsolen och hösten!! Tror att jag skall fixa en tid hos en fotograf för att ta lite famlijebilder nu i höstens fina färger!!!

Tyvärr hade jag klömt kameran idag så inga bilder tyvärr!!! Kommer fler imorgon!! Då är d Öppethus, och Lykkes 7 månaders dag!!  pok


Lördagsmys!!

D blev en runda ner till byn för att handla thai -mat till mig o Tilda & Emil skulle ha pizza, vi fick oxå ta en runda in på affären för att handla lite Lördagsgodis!!! =)

Med mat i magen, goda o glada, sitter barnen med Emil på golvet o leker och jag har satt mig vid symaskinen för att sy lite haklappar. Så kolla www.jamsdesign.blogg.se vetjag!!!

Snart blir d mys i soffan med godis o tända ljus!! Hoppas kvällen varit trevlig!! pok


Häxan & höst mys!!

Tilda blev stylad till häxa o åkte på Halloween Party!! Nu e hon tillbax oxå fast bara med halva utstyrslen kvar...........d går villt till på Partyn!!! =)

 

Lykke o jag har varit ute i trädgråden i solen o plockat undan lite leksaker o lite hundbajs........krattat lite löv o studerat dom sista roserna som blommar!!!

 Ikväll är d Lördags mys som gäller o godis!! pok

Alla helgons Dag!!

Japp lördag o Alla helgons dag!! Emil gick upp, tog 2 bananer o sen körde han.........för att hämta Tilda i Lund så jag o Lykke fick äta lördagsfrukost själva!!! =) Mysigt, men mest som en vanlig vardag!!!

Gårdagen var mysig, vi lagade kycklingfile med marinerade rotfrukter, Camilla o Robban o Isabella var här för att Robban skulle hjälpa oss med vår dator............Så d blev lite Idol lite tittande på Toy Story och sen kaffe o mina ny lagade kärleksmums som jag hade bakat, var ju tvungen att inviga min nya bakbok "Kärlesmums" Där är himmelskt goda recept i den!!

 

 

Lykke somnade och då satte jag igån med att sortera henes kläder wow vad hon växer!! Nästan allt 62 är för litet o för kort i armarna!! Så nu ligger d i en hög o väntar på Moa o hennes mamma Jean!! o byrån blev rätt tom på kläder nu!! 





Dagen består nog av en runda i trädgården för vädret är rätt hyffsat!! Tilda skall på halloween Party så henne måste vi spöka ut oxå!! Kanske d blir en runda till kyrkogården för att tända ett ljus för våra nära i himmlen!!

Härlig allahelgons dag!! pok

Fredag!!!

Morgonbestyren klara så ny skall jag sätta igång o städa vår gammla soffa som Ralf skall hämta idag!! Lite finare måste den ju bli!! Ja, Lotta denna soffa är en sån du oxå kan sitta i ordentligt!! Fast men ändå mjuk!!! =)

Nere på golver har Lykke full rulle med att försöka ta sig till gry under bordet!! O d går frammot!!!



Idag skall jag o Lykke promenara bort till Ica för att posta Emma & Elins haklappar som dom beställt!! Kolla mer på www.jamsdesign.blogg.se 

Vi skall oxå in på Bo Ohlsson för att handla halloween kläder o utrustning till Tilda för hon skall på Halloween Party på Lördag!!! =)

Sen blir d nog till att sy lite och Camilla o Isabella skulle oxå komma efter bvc!!  Sen får vi se vad dagen har mer att ge!! Här kommer en bild på vår nya soffa, i en salig röra i vardagsrummet men d kommer fler bilder när den gammla är borta!!



Ha en härlig Fredag!! pok

Soffköp & Morgonmys

Oj bärjade blogga i morse men dagen har varit lite jobbig o mycket skrikig.....Lykke har varit rätt bestämd idag!! Så bloggen blev bortglömd och nu sover lite så då får jag snabba mig att ta tag iden.

Gårdagens kväll blev bra!! Tilda kom hem från farmor i Shimrishamn, fikade o sen packade hon en ny väska för att åka till sin mamma nu över höstlovet. Efter att vi lämnat Tilda åkte vi till Erikshjälpen för att titta över deras saker.......d fanns tyvärr ingenting som jag fastnade för, dom hade ett jättefint kistbord, men vart skulle vi ha d, d var dessutom väligt lågt!!! Men sen har dom oxå väldigt mycket böcker i pocket, bundna, fakta mm o billigt e d oxå!! Så alla som läser mycket, d lönar sig att kolla på Erikshjälpen o fynd!!!

Vi tog en runda till Kronans auktioner i folkets park, Kronans auktioner är ett auktionsföretag som köper upp konkussatt företags saker, så allt som man köper är nytt, möber som heminredning!!!  Vi var ute efter en soffa, o tänka sig när vi kommer in står den framför oss.......svart skinnsoffa med divan!! Så vi anmälde intresse sen åkte vi hem för att ge Lykke mat sen iväg till auktionen igen, efter 30 minuter tas soffan upp, " Modell Las Vegas blabla blabla har jag ett bud på 30 000:- nix nix nix...........ha där framme sänkte budet o sänkte budet när han kom ner till 9000:- var d ågon smart jäkel som accepterade d......10 000:- sen var den vår......Kanon!!! Glada åkte o hyrde ett släp för att hämta hem soffa!! Nu hoppas vi på att Ralf kommer o hämta vår gammla soffa snart för just nu bor vi med 2 soffor i vårt vardagsrum......lite trångt kan jag säga!!!

Idag var d mys på högsta nivå......jag o Lykke drog oss i sängen ett tag sen ner för att äta frukost, när frukosten var uppäten tappade vi upp ett bad och tillsammans med Lykkes spelande badsälar badade vi o myste ett bra tag!! Oj vad skönt!! Annars har denna dagen varit i kaosets tecken, vår lilla Lykke har varit helt galen idag!! Tydligen har hon fått för sig att hon inte skulle sova o bara gallskrek o gallskrek hela dagen igenom, kl 17 tog jag henne i vagnen o Gry i koppel, sen gick vi ut på en kvällspromenad!!! Lykke somnade o sover ännu.......gry är nöjd o jag kan få städa färdigt och nu börjar jag längta efter Emil som jag bara såg en kvart efter hans jobb för han åkte till Ystad för att se på Bio..............men snart e han hemma!!

Så på listan ikväll stå mys mys o mys!!! pok

Föräldrarträff

Oj vilket väder man vaknar till idag......d blåser orkan o d regnar som bara den!!! Idag har vi allafall bestämt med vår föräldrargrupp med frukost hemma hos Camilla!!!

Våra tösor växer så d knakar......

 Vår glada älskling!!!

Nyheter på min andra blogg, www.jamsdesign.blogg.se titta gärna!!! pok


RSS 2.0