Gott Slut & Gott Nytt År!!!

Jaha då var det nyårsafton och här sitter jag i en svart klänning och känner mig som en jätte panda......Ville ha reda på hur jag såg ut och Emil fotograferade mig.......STOR....TJOCK....HEL RUND.....Finns inga fler ord....men jag är rätt nöjd för jag har en ursäkt iallafall och tycker att det är rätt mysigt!!

Skulle bara önska er alla ett gott nytt år.......ha nu en trevlig kväll och ta det lungt med pang panget......vill inte ha några skadade vänner!!!

Idag har vi oxå tapetserat färdigt på Tildas nya rum som jag tjatar om hela tiden tycker jag men nu är det färdigt.......och det blev sååå fint.....vi kan vi!!!

       

Barnvagnsjungeln och snart ett Nytt år!!

Igår var jag och Emil och tittade på barnvagn......phuu säger jag bara....trodde att jag skulle kunna bestämma mig på studs men nix pix.....efter lite mer än 1 timme hade vi kommit överens om 3 st vagnar som skulle kunna tänka oss.......nu till det svåra......att välja mellan dessa.....!!! Tyckte att ala 3 var både fin och sköna att köra men det kan man väll inte kolla riktigt förrän man är ute på riktigt och traskar!!!

Crescent classic............................


      Teutonia Prestige........................eller  


Emmaljunga Cerox...........dessa 3 blev det till slut!!!  


Nu är vi snart klara på Tildas nya rum allt är målat så nu skall vi tapetsera och lägga golv och sätta lister........sen är det dax för inredningen.........!!!

Ha ett Gott Nytt År alla vänner!!!!

Underbara Juldagen!!<3

Igår var det Juldagen och när vi vaknar upp ligger det ett lugn över hela Tomelilla och inte en bil hörs eller syns........mysigt!!! Tilda är helt uppe i sina nya barbie saker.....och spelar musik på sin nya stereo för full hals!!  ;) Älskade unge!! 

Efter att ha städat och plockat undan lite satte vi oss ner och bara njöt!! Knack knack....... Då kommer hela Familjen Skurup med påsar fulla med julklappar och en hund som far som ett yrväder!!!  Min kära familj!

Dagens överraskning kom med dom....."nu skall vi gå på en promenad"...........Näää säger Tilda, promenader är inte så roliga när det regnar!! Men vänta du.....sa Caroline då!!!

Efter en blöt promenad genom Tomelilla kommer vi fram till biografen=) ALVIN & GÄNGET 2 .........Jaa säger Tilda!!! och popcornen och läsken laddas upp och hela familjen slår sig ner på bian och njuter till denna filmen!!!


   

Mer julmat och mysiga stunder väntar efter bion!!  Julklappsöppning och julgodis!! =)

   

Mysigt Mysigt med alla samlade!!  Tack för en trevlig kväll!!

pok

Julafton!!

  Jaha då var det ett tag sen jag skrev här igen.......kan inte mer än beklaga!!!!!:(  har inte varit på humör!! idag är det julafton eller typ 10 minuter till......och vi har haft en helt fantastikst trevlig julafton i simrishamn hos Emils mamma med släkt!!! 

Jag fick Christina Aguleras nya parfym och en jättefin rosa pjamas av Emil och Tilda!!! Blev toppen glad.......Av emils mamma Lotta och Sven fick jag presentkort på fotvård och en massagebehandling........kan ju inte bli bättre!!! Alla barnen var som gladast hela tiden och älskade sina julklappar!!! ååååå önskar så att man fick vara liten igen..........Sitter nu och tänker lite på morgon dagen .....då skall mamma, christer och kära syster min komma till oss och fira lite jul!!! Mera luleklappar!!!!:))

Blev glatt överraskad igår när min pappa ringde och önskade god jul....han talade om att han hade tänkt att komma förbi nu i veckan och hälsa på!!!  Alltid trevlligt!!  Imorgon skall vi nog oxå måla lite på tildas nya rum....om tid finns!!! Den sista snön skall oxå få känna på lite pulka åkning och snökoje byggning tror jag.......hoppas att jag får på mig termobyxorna över magen.........Lägger ut lite foton på lite av varje som jag har missat att blogg om dessa veckorna även någon magbild blir det nog!!!

Massor av kramar och hoppas att alla får en trevlig Jul!!!


                                    

Tilda har fått gran!!

Japp nu var den uppe!! Tilda, jag och Emil klädde hennes julgran som hon skall ha på sitt rum......den e så fin och hon tycker så mycket om den!! Ja det tog imot lite att klä granen redan nu, men hon skall ju åka till mamma i morgon och då tänkte vi att den kunde komma upp nu......så blev det!! Se resultatet själv här: 


4 månader kvar....tidig julklapp, Julstäd, och Jul godis och bak!!!

Ja rubriken kunde jag inte sätta idag så tolka den hur som helst!!  Sitter just nu och pluggar.......då jag har 2 frågor kvar på sista inlämningsuppgiften innan tentan nästa fredag känns det faktiskt riktigt bra!! Har myst ner mig i soffan med filt och tagit in adventsljuset då vi i vår familj är på dag 5 fast det igentligen är 10 idag.......så jag får bränna lite på det!!!  Tilda har jag lämnat på skolan idag första gången på denna veckan.....stackars liten tös hon har varit så sjuk.....hostat, feber och förkyld.....inget kul!! Emil sover......som en stock......jobbar natt denna veckan så han kom hem 06.30.......!!!!

I förrgår var det den 8 december och det betyder att vår lilla bebis har 4 månader kvar beräknat i magen tills den får se världen......vi längtar så mycket efter dig pyret......!!

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.  "taget från babycenter".

I tisdags var jag uppe hos gina och fickade på en lussebulle med kaffe......Gott!!! Jag fick även en tidig julklapp av Gina som inte var inslagen...... Den nya upplagan av Boken Ett barn blir till av Lennart Nilsson.....bara så för mycket för mig då......tack Gina  du e helt underbar.......Boken är fantastisk och sååå fina bilder!!! 

  

Jag längtar så till helgen......på fredag skall jag till Julia på tjej kväll.......Trevligt!! På Lördag skall jag och Emil till Mamma och Christer tillsammans med Carolin och Henning skall vi umgås hela dagen åta god mat och det bästa av allt......göra julgodis och baka lussekatter......tyvärr har jag för mycket godsaker på min göra lista så jag får ta och stryka mycket!!! Standard är iallafall knäck och mozartkulor!!!  
  
På Söndag skall vi Stor städa eller julstäda som många kallar det.......och det behövs kan jag säga......soffan skall lyftas och kanske jag skall putsa mina fönster igen......vi får se!!!   Trevlig helg allesamans!! pok


Underbar helg, klippning, 4 månader kvar!!!

Ja det var ett tag sen jag skrev här......nu får jag skärpa mig!!! i helgen som gått har vi varit i Göteborg och Liseberg på julmarknad och det var såååå mysigt förutom att det var svin kallt!! Riktig julmarknad!!!

  

Karuseller åkte Emil och Tilda hela dagen......och tilda fick även träffa tomten och ge honom sin önskelista!!!

Idag är det beräknat 4 månader kvar tills våår lilla bebis får se världen.......tiden går fort fast det går oxå vldigt sakta när man sitter hemma och funderar!!!=) Att jag och Emil skall komma överrens om ett eller några namn innan bebisen är född det tippar jag som omöjligt.........det få komma då den är född!!!

Idag skall jag klippa mig!!! Är så sugen på att klipa av mig håret fast det skulle vara ett gravid syndrom som alla gör när dom e gravida så därför har jag tänkt om och kommer bara ta det som behövs på topparna sen skall frisören oxå få tunna ut mitt hår så mycket det går.........kommer bilder i kväll skulle jag tro!!

pok allesammans!!!

Sjukstuga & matlagning!

För att fortsätta från igår så sov jag när bollibompa började och vaknade kl 21.......botten ont i huvudet......somnade i sängen igen typ 23.30.....vakande imorse med huvudvärk fortfarande!!!! Suck!!! Emil har feber och jag känner mig allmänt kass......känner mig lite febrig......men orkar göra det jag skall ändå!!

När jag hade hämtat Tilda på fritids idag åkte vi och gry ut till skogen och plockade granris till våra kransar som vi tänkt att göra!!! Men oj då.....det råkade faktiskt smyga in en lten liten fin gran i bagage luckan oxå.......men vi förstörde faktiskt ingenting!!! Den var sååå fin!! 

     

Då har vi börjat vår nya mat vecka med recept från ica´s hemsida........"billiga veckan"   Igår blev det marockanska färsbullar med morotsstavar och potatis i ugnen........super gott!!! Idag blev det Rotfruktsrakor (potatis, morötter, palsternacka) rivet och blandat med ägg och mjöl......stekte detta som typ köttbullar......och sen kanper steck bacon till det med lingon.....såå lätt och mycket gott!!! Testa vet jag!!!

   Då börjar en ny månad och den sista månaden på detta året......och snart är det bara 4 månder kvar till vårat lilla pyre kommer till världen......ååå längtar så!! Just nu mår jag hyffast bra och känner inte några som helst skavanker eller åkommor!! Pyret bara rör sig konstant....inte en chans att jag kan sätta/lägga mig ner och koppla av......nix pix......då sätter vi igång och sparkar runder.....mysigt e det på ett sätt.... 

Sov gott alle sammans!! Puss

RSS 2.0