Nya tag!!

Jaha då får jag ta nya tag idag!! Tvättar, renbäddar och tänker plocka undan en del idag!! Skall även dammsuga bilen är det tänkt men vi får se om jag hinner innan den planerade snöstormen skall komma........!!!

Gymnastik i ystad i kväll om det inte e förjävligt på vägarna annars blir det nog skridskoåkning eller pulkaåkning med Tilda!!!

Ha en bra dag! pok

Bibblan & Pulkaåkning!!!

Måndagen började bra då det visade sig att det skulle blitoppen väder idag oxå...........!!! Gina kom hit och hade en super god kaka med sig som vi delade på med lite kaffe oxå!!! mmmm......det var inte helt fel!! Tack för besöket!!

När Emil kom hem åkte vi & hämtade Tilda på fritids och sen bard et av till biblioteket som förtillfället har blivigt ett favvis ställe för mig......roligt och en massa saker att titta och läsa på.....Tilda tycker oxå det är toppen fast Emil delar inte precis mitt och Tildas intresse fast han försöker iallafall och hänger med oss!! Du e uld värd min kära Emil!!!

Efter kvällsmaten tog vi på oss och med Gry i koppel och Tilda med pulkan gick vi en friskis promenad och avslutade promenaden vid pulkabackarna och hade super roligt!!! Kan inte bli bättre att vara själv i en pulkabacke o inte behöva ta hänsyn!!! Nu med rosiga kinder och ett härligt lugn i kroppen kan vi ta kväll och sova gott förhoppningsvis!! Pok


 

 

Mys, skogspromenad & En riktig gymnast!!!

Helgen började sådär underbart mysigt med hemmalagad pizza och en massa mys i soffan med tända ljus!!

 När vi alla vaknar på lördags morgon är det helt underbart väder och jag känner att hela kroppen bara blir så glad!! När solen skiner kan man inte motstå att åka ut till skogen och promenera......detta gjorde vi och Tilda hade pulkan med och Gry sprang tom en tosing hela tiden!!!


   Emil och Tilda i pulkan på väg ner för backen!! wiiiiiii!!!!


    Tilda-Eskimå!!!!

 Gry drog Tilda i pulkan......funkade sådär bra!!!

  Mina älskade hjärtan!!!!



På Eftermiddagen fick jag och Tilda ett super ryck och gjorde hennes rium jättefint!! Undertiden kom Farmor o Farfar och hälsade på!!! Ite illa alls för dom hade mat med och ställde sig i köket och började laga mat!! Stek med potatis.....mmmm super gott!!! Tack så¨mycket!!!

Sönda och lika fint väder detta är ju helt underbart!!! Längtar sååå till våren!!! Idag begav vi oss av till Ystad för att Tilda skull gå på gymnastik för gk splitt.......!!! Hon e så duktig.....hjular, slår kullerbyttor, hoppas på trampets och ljushopp!!! Ja, lite mer träning sen har vi en duktig gymnast i familjen!! Och roligt tycker hon oxå att det är!!!
 
Hoppas att alla haft en trevlig helg och att veckan som kommer blir toppen!! Kramar



Rubrik torka!!!!

Måndag.......en dag fylld av trevliga samtal, vila och ett besök på Tildas skola som stöd för svininfluensasprutan!!! Allt gick bra och nu e tösen skyddad till fullo!!

Pratade även med Svärmor idag o köparna som var intresserade av hennes hus hade backat ur och köpt ett annat hus......sååå tråkigt!! För huset är ju så fin!!! Intresserad?? Kolla länken...http://www.hemnet.se/beskrivning/558623?r=3

Ha en trevlig vecka!! pok

Längtar till våren och solljus!!!

Söndag och det är nog den mörkaste söndagen på länge.......har lampor och ljus tända här inne......Läste precis kvällsposten och där står att det skall bli en varm vår i år så nu längtar jag bara till det börjar ljusna och solen tittr fram!!=)

Helgen har varit sååå lugn som den kan bli......vi har värkligen inte gjort någonting förutom varit med varandera! Vi har även testat att sätta in barnvagnen i bilen och kom fram till att Gry kommer aldrig kunna följa med oss om vi skall ha vagen med oss.......förlitet bagage!!!! Så vi körde ner o kollade på en ny bil, en större bil........inget vi hade tänkt oss precis men vad gör man inte.....kan ju inte låta hunden vara hemma alltid!!!

Hoppas alla har haft en trevlig helg!! Nu förtsätter söndagsmyset!! Kram

Disney on ice, härliga helg o en livlig bebis!!!

Gårdagen bjöd på disney on ice show i malmö tyvärr följde jag inte med då mina hjärnspöken satte igång:( Så emil o tilda fick åka själva fast det är dom värda....att ha lite pappa o dotter tid d behöver man i bland!!!:) Roligt hade dom haft iallafall och trötta var om när dom kom hem!!!!

  


Magen växer och jag har en bebis som aldrig är stilla i magen helatiden vare sig jag promenerar, sover eller gör någonting annat......blir det som dom säger att den blir lika aktiv som den är i magen lär vi få mycket att göra......fast mysigt är det man kan nästa som kommunisera med bebisen när den sparkar där inne=) Är nu oxå helt sjukskriven och kommer nu att engagera mig åt mig själv och bara ha det super mysigt och njuta så länge det går!!!




Nu väntar en helt orörd helg och vem vet vad man skall göra på den!!! Skall njuta av att vara med min underbara sambo och kanske finns det lite renovering i planerna oxå!!! 

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!!! Kommentera gärna!!!=)  pok

Måndag..........

Min måndag har gått ut på att sova ungefär hela dagen......vaknade för att lämna tilda på skolan......somnade.......vaknade halv 1 och var hungrig......åt.....somnade.......vaknade kvart över 2 när emil kom hem........somnade..........och nu e jag vaken och tagit en dusch, skall hålla mig vaken nu till jag skall nanna i sängen igen.......phuu vilket liv man har........!!!

Imorgon kommer mamma o hälsar på mig så då skall jag inte sova iaf!!!

kram

Söndag.....

Idag är en vanlig Söndag fast ovanligt trötta e vi allihopa.......började med att jag vaknar 10.45 av super tystnad i huset.......väcker Emil och vi går upp......smyger in till Tilda sover så gott fast det går ju inte att sova hela dagen speciellt inte om man skall börja skolan igen om 2 dgr........upp o hoppa!!! Med super storm ute går vi ner och upptäker att vi har 16 grader på bottenvåningen....brrrrr!!! Med bara o,5 grader kallt ute blåser det från alla hörn.....tända ljus och rör oss i huset höjer tempen och nu e det ok igen!! 

Besök i Tommarp hos våra kära vänner Anna och Roger med barn, god kakfika och härliga samtal......

Nu väntar duschen och ett nytt avsnitt av "I en annan del av köping"........!! Och en hel del mys!!!

Hoppas alla får en bra vecka!!! pok

Vinterland......

Vagnen har nu äntligen kommit och den är så fin!!!

      Helgen började bra med kallt väder och en helt underbar sol som lyste på oss när vi var ute och åkte pulka efter ett tag i baken gick vi hem och med rosenröda kinder, drack varm choklad och åte varsin kaka!!!!......mmmm!!!


Dagen avslutades med godis mys i soffan med en massa ljus!!! Härligt!!!

Idag har vi städat ut julen elller alla tomtar rättare sagt för ljusstakarna finns kvar i fönsterna för det är ju så mysigt......Granen åkte oxå!!!

Efter det rycket åkte vi till tippen och städade undan på tildas nya rum för att vi skall kunna lägga golv.......Brrrrr......det blåste så mycket......så 2 minus grader känndes som 10 minus!!!!

Ikväll händer inte så mycket.......behöver nog ta igen mig lite efter slitet idag........!!!

En sak som jag vill gratulera till är Gina & Marcus som idag fick reda på att dom skall bli föräldrar!!! =) GRATTIS!!!

 

 

 

Härlig Lördag allihopa!!!  Kram


Evig tacksamhet..........

Idag finns inte mycket att skiva om.......förrutom att jag vill tacka min helt underbara sambo Emil som finns där för mig när jag har mina uppisar och nerisar.......du e mitt allt och kommer alltid att vara det!!! Tack igen mitt hjärta!! <3<3<3




Alla som finns där för mig skall veta att jag är evigt tacksam och kommer altid att minnas och komma ihåg.........TACK!!!!

Upp o Ner!!!!

Igår var det 14 minus grader, idag är det runt nollan......och snö........nu vill jag har lite sol och värme!!! Familjen vår tog en liten tur till Ystad idag där Tilda shoppade loss med sitt present kort på h&m som hon fått av underbara Caroline i julklapp.......1 par jeans, 1 rosa hallo kitty tröja, 1 rosa skickad tröja, 1 rosa kofta, och 2 korta ärmade rosa o lila......tror ni tjejen tycker om rosa eller..........!!!!???? =)  Efter det blev det MAX och de goda hamburgarna.....

När vi kom hem klyddar värmepumpen igen och vi har 17 grader i huset......brrrr......lyfte luren och ringde nissen som sålde pumpen till oss......då rättar felet till sig och värmen strålar ut i huset......varför är det alltid så,
när man ringer och skall klaga fixar det sig alltid?!?!?  Detta skall fixas så fort som möjligt!!!




Att kroppen är upp & ner när man är gravid det är jag övertygad om nu.........herre gud säger jag bara.......men det är ju så kortvarigt så det skall jag väll stå ut med!!!

Igrå kväll satt vi och funderade på namn på vår lilla bebis.......mmmm......såååå svårt!! Kom gärna med lite förslag om ni har något fint namn i tanken....!!!

Nu är det så många som läser min blogg och det är jätte kul........men ingen som kommmenterar.......kommentera gärna så jag vet vem och vad ni tycker om min blogg!!!=)= )

 Nu väntar ett varmt bad och tystnad......skall bara njuta ett tag nu!!!

Massor med kärlek till er alla!! Kram




Härligt med familjen.......nya barnvagnen beställd!!!

Efter ett lungt årsskifte förtsatte helgen med lugn och mys!!! Ilördags hämtade Emil Tilda i Lund och sen till Malmö för att hämta min syster och hennes pojkvän!! Jag var hemma och tog det lungt........handlade, städade och gjorde 4 st olika röror till den bakade potatisen som vi skulle ha idag....... 1 tonfisk, 1 räkor, 1 kyckling och 1 tzatsiki.....mmmm det blev så gott!!  På kvällen hade vi spelkväll med lite playstation och lite sälllskapsspel!! Trötta var vi nog för kl 10 tvingade jag upp mig själv i dag och alla sov........upp o hoppa!!!! 

Besök fick vi vi Lunch......pappa som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge och Andrea som kom på besök från USA......detta tyckte Tilda var helt super och så fort Andrea hade kommit innanför dörren säger Tilda: Hallo, my name is Tilda.........stolt som en tupp.....Andrea svara tillbaka och tilda säger mmmm..........hon e underbar tösen!!   God lunch med bakad potatis och sen en promenad och en sväng in om till bo ohlsson.......fika med snickerstårta och kaffre sen åkte Pappa med sällskap & syster o Henning........vi tog en promenad med lilla gry i det super kalla vädret, 13 minus grader har vi......brrrrrr!!! Tråkigt nog så pajade vår värmepump i morse oxå.....varför skall man ha en tur som består.......aldrig kan man vara riktigt lycklig länge!!!!:(

 

   



Positivt idag är att vi har beställt vår nya vagn och den kommer förhoppningsvis i veckan!!! Längtar!!!!



Nu sitter vi och slöar och kommer inte göra mycket mer idag......blir nog en tidig kväll!!! Hoppas att det nya året börjat bra för er!!

Kram

År 2009........2010

Det gångna året har varit hur bra som helst....mycket stod för att vara med familjen och vännerna......och det innehöll även en skolstart för mig ett sikte mot att bli undersköterska.......Tilda började skolan och Emil fick ett nytt jobb och nya arbetstider........Gry fick epilepsianfall.....Underbara semestern i danmark.....Vi blev gravida och har nu ett och annat att tänka på....på det nya året.....!!!!

Idag är det 1 januari och denna dagen skall jag sortera bland våra foton på datorn och framkalla allt det sista som inte finns i fotoalbumen......!!!! Alltså göra datorn redo för det nya foto året!!!  Att bara koppla av och kanske ta en promenad kan oxå stå på schemat.....inget planert iallafall!!!!

Hoppas att ni alla haft ett bra 2009 och att 2010 kommer att bli lika bra!!

pok



RSS 2.0