Tröööött!!!!

Idag är en fin höst dag och jag älskar detta!!! Trött, sliten och allmänt allmänn.......det är jag det!!!  Idag har vi ställt Tilda i kö till GK Splitt......Gymnastik klubb i Ystad......och hon tycker det skall bli så roligt att stå på händer!!!:)

Försöker att skriva lite om min vardag och hur jag mår och vad vi hittar på med.......inte alltid så lätt!!!:))

En rask promenad  på 45 min med sambo och hund i skogsdungen när tilda var på Aerobic  MYSIGT!!

Puss o Kram




Klassåterträff 10 år tillbax i tiden!!!

Ihelgen var jag i Skurup på en återträff med mina gamla klasskompisar sen högstadiet som nu i år är 10 år sedan vi slutade!!! Helt galet....10 år......hur gammal börjar jag att bli!!???

Det var trevligt men det företaget som anordnade denna tillställning hade misslyckats totalt......vi betalde 400:- vars....och fick gå på Värdshuset i Skurup...Kvällensmeny:

* Fördrink - Päronsaft med lite bubbel
* Förrätt - Liten trekantig rostad macka med en laxbit en klick pepparrotsvisp med lite sallad
* Huvudrätt - Potatisgratäng, Stekt svamp, brun sås, 2 bitar Karré med mer än hälften senor
* Efterrätt - Sockerkaksbit med grädde o en lten bit aprikos på toppen

Kan man tycka att detta är värt 400:- .......Drickan till maten fick vi själv köpa!!!

Utöver detta klagande så var det jätte trevligt att träffa allihopa......i början var det lite nervöst faktiskt och jag tror att alla tyckte det.......det är ju några år sen vi träffades!!!! Alla var sig lika och hade det ok!!!

Här kommer lite bildet från kvällen:

 

Att vara eller inte.....

Då har det snart gått 14 veckor på min graviditet och det känns fortfarande helt overkligt!! Illamåendet har gått över och det är jag såååå glad för!!!

Idag skall praktisera kväll och har ingen idee om hur det skall bli......

Hösten har kommit......idag när jag lämnade Tilda på skolan var det helt mörkt ute.....grått och trist!!! Detta är mysigt tycker jag....tända ljus och ktypa ner i soffan under en filt!!

Nu skall jag fixa ett E-legitimation om det går....och gå in på försäkringskasssan och kolla vart mina pengar tar vägen!!!

Vi hörs!! Puss


RSS 2.0