Öppet Hus, Fotboll & Röda naglar!!

Lämnar Tilda på skolan....hem igen för att platta håret o civiliserade kläder på sen iväg till Öppet hus på församlingshemmet.....där väntade Camilla o Isabella, Jean o Moa och en massa andra barn o föräldrar!!! Trevligt....massa saker att leka med, folk att prata med och en fika och sång!!! D går vi på nästa måndag oxå!! =)



Vi fortsatte pratstunden hemma hos oss!! Flickorna delade på att köra "gå stols race" på vardagrsumsgolvet!!

På kvällen åkte vi ut till Skåne Tranås för att se Emil spela fotboll (sista matchen för i år), vädret var fantastiskt underbart men lite kyligt........

 

 

Så här trött blir man efter en dag men massa innehåll!!!!!  

Hoppas på en fin Tisdag, då blir d rensning i trädgården!! pok

Trädgårdsstädning!!

Idag har vi ägnat oss helhjärtat åt vår trädgård.......gräset var 2 decimeter långt.....emil klippte men d blev inte så mycket kortare för allting vek sig så jag skall klippa en gång till i veckan om d e fint väder!! Jag har plockan undan massa skit o plockat in vårt utemöblemang, plockat ogräs på infarten mm. Jag han inte med framsidan så är vaädret hyffsat i morgon blir d en liten städning där!!

Runt 2 kom Lotta o Sven på besök.....dom har varit iväg på resa (hurtigrutten) i 1 vecka o vi fick se härliga bilder o en fin film om den stora båten dom åkte med!! Trevligt!! Vi åt kvällsmat tillsammans och hade det trevligt!! Flickorna fick träffa farmor o farfar!!!!

Kvällen har varit fin......Solen har haft en härlig varm känsla i detta lite höstiga väder!! Vårt fina hibiskusträd blommar o det är superfint!! Nägra utav Pelargonerna där ute är oxå fina!! Snart dax att ta in dom va?!?!

 

 

Idag köpte jag Abba sing star till vårt ps3 wiii hoooo här skall d sjungas!!! =)

 Nu skall d badas Lykke sen skall d masseras lite  o sen blir d sängen, imorgon är d upp i tid för att lämna Tilda på skolan o sen skall jag o Lykke på Öppethus på församlingshemmet!! POK


Slingning, shopping o hemma!!

Fredag fredag.........vi vaknade lite sent men Tilda e så snabb på morgonen så vi hiner alltid!! =) Natten då Lykke har velat ligga ända upp till mig hela tiden........då e man rätt matt på morgonen!!!

Plockade upp Gina (med jätte bebis mage) efter Tilda var lämnad, sen ica för att handla bullar till frukosten..........mumsade i oss goda bullar o kaffe!!! sen babblade vi en del o sen fick vi brått........Gina var nämligen hemma hos mig för att hjälpa mig med att slinga mitt hår.......D blev super!! Slingorna blev inte så ljusa men dom blev mer som brons/guld liknande!!! Tack Gina!!

 

Mamma kom oxå o hälsade på!! =) Kanelbullar hade hon med sig........mamma har inte bakat bullar på flera år, så jag blev en smula shockad!!! =) Goda var dom iallafall!!! D blev några rundor Sing Star o kul hade vi!!!

 Tilda har införskaffat sig en basker o hon e cool i denna!!! Denna skulle med o visas för hennes mamma när hon skulle dit!! Fina Tjejen!!!

 

Åkte till Nova Lund för att lämna Tilda och för att shoppa lite!! D blev 3 par öronhängen, en adidas tröja, 2 par leggings, o en stor skjorta, förlängde mitt abonnemang på mobilen!! Lykke fick en Rolling Stones t-shirt, jeans o 1 par "uggs" stövlar till vintern!! Emil köpte 1 skjorta o 1 skärp!!!  D var längesedan jag var med i Lund och det var rätt trevligt denna gången......Skönt att ha gjort detta!!!

Lördag och uppe med tuppen....alla 3!!! Besök av Martin, Viking!! Sen kom Camilla o Robban o Isabella!! När alla hade gått skulle vi ha en städa, klippa gräsmatta, plocka undan ute dag idag......men vi tog en runda ut på Landet o besökte Åsa från föräldrar gruppen......dom hade Loppis......d blev lite kaffe o en del trevligt prat oxå!! Dom hade en svart Labbe hane som hette Pinnen....gry hade nog älskat att leka med honom....d får vi göra en dag!!!

Hemma.....så tog städningen igång, rensa, mm. Att klippa gräsmattan sket sig då d kom en gigantisk skur från himmlen......så inget ute arbete idag bara inne.........när regnet hade försvunnigt kom solen lite....vi tog på oss o gick ut en sväng i Trädgården.....Lykke fick testa på att gunga i bebis gungan för första gången......d var hyffsat kul.....hon hade mest göre med att hålla koll på Gry när hon sprang på gräsmattan!!! Blir till att köpa en ny gunga till henne då vi såg att denna var påväg att spricka på mitten!!! =)

   

Kanske tid att tömma poolen oxå........

Kvällen skall njutas i soffan med en påse godis......Älskade Emil o Lykke har latjo i soffan sidan om mig så nu skall jag oxå vara social med dom!! POK

första bloggen från telefonen!

Nu testar jag bloggen via min mobil! Tufft!!

Rubrik torka!!!!

Sitter nu i soffan......nöjd med dagen!! Besökte ica i morse, handlade lite saker till att städa med!! sen hem......la Lykke i vagnen, när prinsessan hade somnat satte jag igång med städningen.....!!! På eftermiddagen fick vi besök av Åsa, Anton o Anna (Åsa från föräldrargruppen, hennes son, o Hennes lilla dotter). Väldigt trevlig med sånt besök.....ej planerat, sen var d ett tag sen sist!!

På kvällen åkte jag o hämtade Tilda hos en vän.........sen begav vi oss till Stallgatan för att promenera o leka på lekplatsen!! Robban o Emil skruvade ihopa en ny soffa till Familjen!!! Idag fick Tilda nya Puma skor!!! Dom är toppen fina o hon är nöjd o bara älskar dom!!!

  

  

Imorgon händer en del saker..........slingor by Gina, mamma på besök, Trädgårdspyssel, Nova Lund o lämna Tilda, lite shopping!! God Natt!! pok


Höst?!?!?!

Vaknar upp, Tittar till höger, där ligger Lykke med världens största leende.....finns nog inget bättres sätt att vakna på!!!

En snabb städning för att röja undan de mesta hundhåren...........kl 10 kom Frida, hon hade bullar med sig så vi satte oss o åt en god frukost!! Tack Frida!! Trevligt med ditt fina besök!! 

Efter frukost tog Emil, gry o gick in på toaletten, stängde dörren............duschning på gång!!! Ut kommer en hel tokig o blöt hund, men nu e hon ren iallafall!! Borstning, kloklippning!!

Dagen har varit lite höstliknande tycker jag, kyligt i vinden o väldigt blåsigt!! Med posten idag fick jag ett nytt mönster som jag köpt på tradera......ett mönster på en bröllopsklänning.......näää Emil har inte friat....men d var kul o ha.....kanske någon vill ha en klänning sydd......annars får jag spara den till jag skall gifta mig!!!

 (bilden är inte samma som mönstret, men den är fin!!)

Frida stannade länge o vi pratade om allt från himmel till Jord, man har mycket att ta igen när man inte träffas så ofta!!

På kvällen tog Emil o Tilda en liten promenad för att gå en "säljarrunda".......Tilda säljer panda saker i år för att tjäna pengar o för att få en fin premie........sen får den utrotningshotade Tigern pengar från WWF oxå!!! Intresserad av att köpa?? Hör av er!!!
  Glad som en speleman kommer dom hem efter rundan......paret i d gula huset ahr köpt för 500:- säger

Tilda överlycklig........nu måste vi se vart jag e på premie stegen!!! =)

Kvällen skall njutas i soffan......appropå soffa funderar vi på att köpa en ny......vi har hittat en jätte fin skinn soffa som ser ut som vår vi har nu fast i skinn!! Nån som e sugen på att köpa vår, efter att den genomgått en kemtvätt.??


pok

Tävling!




Just nu så pågår det en bloggtävling och det är  som har tagit detta initiativ!! Om man vinner denna tävling så är priset fina nappar utav collectionen MAM Design Street 6m+.



MAM´S nappar är dom ända napparna som vår dotter Lykke tar......uppenbarligen är dom skönast att ha i munnen och mamma tycker oxå att designen och färgerna är tuffa o fina!!!

Den som startar denna tävling och för att få med info om hur man går till väga (du behöver int ha nån blogg) gå in på
http://grodansdagbok.blogg.se/index.html och följ hennes info!!! Sen hoppas vi på att Lykke kommer åka vagnen i Tomelilla med den ny MAM Collectionen Design Street 6m+ i sin mun!!!

pok


Jätte pastasallad, Bröllop & Toselilla!!

På fredagen skulle vi få besök av Frida men tyvärr kunde inte Frida komma pga förhinder......ajja det blir nog denna vecka som kommer!! Så jag o Lykke tog oss till Bullen o Bönan för att ta oss en Lunch fika med Camilla & Isabella, Jessica & Matilda..............
 

Jag åt en hivens pastasallad med räkor.......GOTT!!

   När Tilda hade slutat skolan kl 12 åkte vi hem o började baka........blåbär o citron Cheesecake........o Biskvier med hallon creme o vitchocklad ovanpå.........

 

Kvällen umgicks vi med Camilla o Robban o Isabella........middag o en helt underbar kvällspromenad!! Trevligt!!

  

Igår var det Bröllopsdax...........förmiddagen gick åt för att vila lite och mycket för att fixa till oss o hinna med tåget till Skurup........Då vi trodde de skulle regna.......men ix d var helt fanastiskt väder!! Väl i Skurup fick vi uppleva ett super fint Bröllop i Stadsparken.......mellan min kusin Daniella o hennes Robin!! GRATTIS ni 2!!! Och tack för en trevlig o fin bröllopsfest!! Där träffade jag hela tjocka släckten........såååå roligt för vissa har jag inte träffat på länge!!!

 

  

  

Idag har vi tillsammans med Emils syster (Malin) o Tildas 2 kusiner (Oliver o Jack) varit på Toselilla!!!! Hela dagen har varit fantastisk!! Vi har badat, klättrat, cyklat, kört bil, hoppat, åkt karuseller, vunnit nallar, bollar, o godis!!! Nästa år kommer vi köpa säsongskort till oss då vi fick reda på att ett sånt kostar 500 :- för oss Tomelillabor o då e d fritt hela sommaren.....kan inte bli bättre o biligare!!

  

 

Sammanfatta helgen = Super fin!!! Jag e glad att jag har alla dessa fina människor runt omkring mig!! Nu en ny vecka o japp vi får se vad den har att ge!!! Nu natt!!! pok


Dagarna bara springer förbi....................

Oj Oj Oj..........jag hinner inte med.........barnen växer, månaderna går på mammaledigheten......Lykke gör nya framsteg dag för dag.......nu låter hon konstant som en brummande bil o har hela händerna i munnen!!! =)

Våra hemma dagar spenderar vi mycket tillsammans med Camilla o Isabella som ni säkert har förstått.......vi försöker oxå att träffa Jean o Moa.....o skall förhoppningsvis snart träffa alla barnen med föräldrar från föräldrargruppen!! Nu till hösten har vi pratat om att gå på Öpppet hus på församligshemmet o jag hade tänkta att jag o Lykke skulle gå på babymusik oxå!!!

 Lyckliga Lykke i Mormors fåtölj!!

 Moa myser i bilstolen o Lykke leker i sin gåstol!!

På Lördag e d dax för brölop i Skurup......d e min kusin som skall gifta sig!! När man skall på bröllop måste man ju ha lite fina kläder så i tisdags tog vi oss hela familjen till Ystad för att shoppa kläder!! Jag hittade en jättefin klänning, 2 skärp, 1 par leggings, öronhängen, armband, Emil köpte sig en skjorta o 1 kavaj, Tilda fick nya leggings, strumpor, inneskor till skolan, skärp o armband med nitar, Lykke fick en jeans byxdress som bara e dö fräck!!! Lycklig o färdig shoppade tog vi oss en hamburgare på MAX!!

 

I Onsdags började vi vårt nya liv med att gå upp tidigt med Tilda för att sen ta henne till skolan........så nu e man ju helt off på kvällarna!! E nog därrför jag inte har bloggat så mycket.........Tilda har börjat ettan o tycker detta e toppen........idag fick hon sin mattebok o dom hade gjort 1 sida!!

Såklart så e d ju torsdag o då fick vi ju ta en runda in på Erikshjälpen efter att vi hade hämtat Tilda på skolan........Tilda fyndade: 1 toalett o ett badkar till barbies, en High School Musical nessesär och en pianobok, en bokmärkesbok med bokmärken i !!! Jag hittade en ny plånbok.....jättefin beige hyffsat stor, en omlott skjorta, en leksak till Lykke!! Hade kunnat gå där ett tag till men den lilla skitungen hade gjort som namnet!! =)  

Ser fram emot morgondagen o helgen.........imorgon kommer Frida o hälsar på oss, jag skall baka o på kvällen kommer Camilla, Robban o Isabella på mat!! Lördag är d Bröllop o på Söndag skall vi till Tosselilla med Emils syster Malin o Tildas kusiner Oliver o Jack!!! 

Nu mys med min familj!! pok 

Helgen!!

Skön fredag med besök av Camilla o Isabella!! På kväll åts d thai mat med Martin, viking o linus........sen tog jag o emil en lugn o fin fredag kväll med att skruva ihopa d sista på tv bänken o få den på plats o sen myste vi i soffan bara!!

 

Lördagsmorgon o en grå dag......det regnade o regnade........Mycket lek med Lykke, jag syde färdigt Lykkes jacka men knapparna måste på sen kommer bild!!  En inne dag.........In i duschen för att sen packa bilen o iväg till Skurup.....träffa syster o henning, mamma o christer..........mysigt!! Vi åt gott o spelade det förbaskat tråkiga frågespelet NE Nationaensyklopedin..........tog bara typ 3 timmar........

  

Söndag........varma söndag.......god frukost med hela familjen......mycket prat o bestämmelser över en bröllopspresent som skall fixas.......såååå svårt!!!  Emil hämtade Tilda i Lund efter att ha varit hemmifrån i 1 vecka o då hos sin mamma....dom har varit i tyskland......o hon har tagit jätte många fina foton med sin kamera!!!

Hemma......tog vi oss mat från kiosken o sen bara slappade vi........nä just d inte jag för jag fick då en ny telefon av Emil igår en Sony Ericsson Xperia.....att hitta rätt o alt med en tuch mobil....mmmm rätt kul faktiskt!!!....han e helt underbart snäll min kära sambo!! Jag älskar dig!!

Japp idag är d grått ute så vi skall fixa en matlist för veckan......städa lite, diska lite o kanske pyssla lite......Tilda får snart en kompis på besök......!!

Pok

En dag som alla andra......

Godmorgon!! Japp trot eller ej klockan är kvart i 9 o vi är uppe på klädda o har ätit fukost........jag vaknade vi 6 o kunde inte somna om, Lykke har tagit små power nappar från 6 o fram till lite över 8 då hon var klar vaken o tyckte d var dax att gå upp.......................

Gårdagens dag var en varm o konstig dag........Lykke provade lite gröt till fukost.....gott var d nog......

 

klippte gräs på förmiddagen, gick en runda till Julia o Viking o hälsade på............=)


......Tog mig hem efter att ha fått bytt både mina o Lykkes kläder hemma hos julia då d skedde en STOR olycka.........!!! Lotta (farmor) satt i vår trädgård när vi kom hem.......=) Kaffe o kanelbullar under trädet........!!

Vi tog oss en promenad till Erikshjälpen för att se om dom hade nått trevligt!! Japp som alltid kommer man inte därifrån tomhänt......2 böcker till Lykke o 1 bok till Tilda, en sockerkaksform........nöjd!!

Käraste Lotta tog med sig vår skänk från Jysk i S-hamn....så slapp vi köra!! Så Emil hade o göra i nån timme i går kväll.......o när allt var klart nästan så sitter en skiva på fel håll så gångjärnen till den ena dörren går inte o sätta på.............muntert!! Så vi hoppas på att den blir färdig idag.......!!

Annars idag skall jag nog städa lite på Tildas rum nu när hon inte är hemma får man passa på.......=) Sen får vi se vad dagen ger!! pok

Kusinträff!!!

natten har varit sömnlös.............d e skit!! men dagen började med en promenad.....en sväng in på ica där vi handlade gröt till Lykke........mötte upp Camilla o Isabella......gick in en runda på Boan för att handla någonting fint till Lykkes kusin Morris.....d blev ett gosedjur (får) o en skallra med bitring!!!  Lykke fick oxå fina kläder som Isabella hade vuxit ur.....Tack så mycket!!


Mycket mys i soffan när regnet faller ner där ute!! Runt tre kommer en blå volvo inrullandes på vår infart........D e min storebror Kim, hans sambo Anna o min brorson (Lykkes kusin) Morris.....som kommer på besök nu när dom är i Sverige på semester.......Dom bor i Norge o jag har inte träffat min bror sen 2003......ett tag sen!!!

 

Kul o se Morris som är 1 månad mindre än Lykke o ca 5 cm längre o 1 kg mer........fin pojke!!!

Tackar Lisa, Lina, Jenny som tänker på oss o Lykke när budbärare kom med 2 stora påsar fulla med fina flickkläder!!!! Tack tack tack!!!! 

Tilda pakade sin väska i söndags för att resa med sin mamma till Tyskland o hälsa på sin morfar........bussen ner o igår kväll landade dom där......allt gick bra!!! Ha en fin semester i tyskland Tilda!!!

Trött som f*n så nu skall jag bädda ner mig o se på fotboll med mina hjärtan!!  pok


4 Månader!!

Igår åkte jag o Lykke till Stallgatan o drack kaffe o snackade goja!! sen kom stallgatan till oss o vi gick på Boan......tänka sig så köte jag ingenting till Lykke eller Tilda utan ett par gula skor till mig o ett par leggings!!!

 



Idag har vi haft Jean o Moa på besök, Moa har blivit så stor nu!! Kul o se!! KL 16 gicj vi till bvc på 4 månaderskontroll, Lykke vägde hela 5430 g och var 61 cm lång......o sen fick vi info om smakportioner......bvc sköterskan tyckte att Lykke var lite klen o att vi gott kunde börja med lite gröt o kanske klämma in ersättning i nått mål.......



Vi tog en runda till Ystad för att handla en skänk som vi skulle ha som tv bänk på Jysk......men dom hade ingen alls där, ingen i sjöbo o en uppställd i simrishamn......attsingen......vi som ville ha en ny idag!!!

  Vi får väll ta en runda till s-hamn..........!!! nu mys o sen en dag imorgon med ogräs rensning!!!  pok


Husvagnsweekend!!!

Ja då var vi hemma igen!!! Borta bra men hemma bäst.......fast jag hade nog kunnat bo nere i husvagnen ett tag till!! Vi har haft helt underbart!!

Onsdagkväll när vi kom ner blev d grillning med Lotta & Sven.........sen tog vi oss en tur ner på stranden för att promenera o bada gry!!!  



 

 .   Torsdagssovmorgon........allihopa vaknade halv 10.......skönt, men d var vaaarmt!! Morgonbestyr o sen traskade vi ner på stranden o sen ett dopp i bassängen!!!

 Strandraggare No 1

 

Lykke badade inte i havet eller poolen....hon hade en egen uppe vid husvagnen o varmt var d!!

 

Vi fick besök av Camilla, Robban o Isabella......vi grillade, gick en strandrunda hade trevligt!!

 

 

Fredagen var extakt lika fin som Torsdagen!! Stranden o besök av Julia o Viking!! Sen kom även min Morbror o hans Fina Maria!! Med mina Kusiner Julia, Elvira o John-Morgan!! D var evigheter sen jag träffade dom.....super kul faktiskt !!! Skulle så gärna vilja åka upp o hälsa på dom nångång!!!

 

Lördagen var lite grå........o vad e bäst o göra en grå dag?? Jo!! åka på loppis!! så d gjorde vi!!
Hammenhögsloppis- Tilda fyndade en ny skolväska, en barbiebil, o lite cd skivor, Lykke fyndade en leksak o en body med text "Lillasyster".  Sen tog vi en sväng till Borrby loppis.......dom skulle stänga så vi han inte kolla så noga, tyvärr!!!

 Resterande kvällen innehöll Pizza från Borrby, fin promenad, lek på lekplatsen o Yatzy spel.........=)

  

 

Helgen har varit super mysig........man laddar batterierna som aldrig förr i husvagnen.........Tillbaka till verkligheten med jobb o snart e d skoldax för Tilda!! Pok


Ro i kropp o själ........

somnade 23.45.......vaknade 01.15.........somnade 02.04.........vaknade 03.17.......somnade.........04.40........vaknade 06.45........somnade 07.17..........vaknade 10.40............vår natt har varit ett helvete........Lykke har fått för sig att hon inte skall somna.....o definitivt inte i sängen eller om man sitter.....d bästa e om man går runder med henne på armen eller lägger henne i vagnen.....så nu sover hon i sin insatts till vagen i spjälsängen.......funkar ok......men detta vaknade o hysteriskt skrikande......tar knäcken på en!!!

Aja så e d väll o vara småbarns föräldrar, febern har allafall försvunnit o nu skall vi packa för att ha ett veckoslut nere i borrby strand i husvagnen!! De skall bli skönt.......man får ro i kropp o själ om allt går som vanligt!!! laddar om batterierna lite!!

Kollade min status på hur många som läser min blogg..........för tillfället är ni runt 40-50 personer varje dag....... o i snitt får jag 1 inlägg/ blogg inlägg......d e lite tråkigt faktiskt!!!  Så nu tycker jag att ni bekänner färg så jag kan få veta lite om vem som läser.....hade varit trevligt......!!!

Har av någon konstig anledning fått bumbibjörnarnas sång i huvudet.......mysigt!!?? Tänker tillbax när man var liten o såg på detta program.....kanoners!!!

Bloggar inte föräns på söndag när vi kommer hem.....nu skall jag vila o bara vara med min uderbara familj!!!

pok    


Lugn dag........

Dagen har jag spenderat inomhus framför tv:n och tillsammans med min sjuka Lykke!! Emil ar o köpte alvedon suppar idag o d funkade bättre än den flytande alvedonen.......skönt.....hon har sovigt mycket idag så hopas hoppas på att detta är över imorgon.....annars blir d vårdcentralen!



Satte mig vid mönster o tyg för att sy någonting av det fina tyget jag fick av mamma för ett tag sen.......nu har jag o emil kommit på att d blir en fin jacka till lykke o Tilda ville ha ett linne eller en tröja!!! så d kommer nu att handla mycket om centimeter hit o centimeter dit!!! Kul!!!

 

Nu skall jag avsluta denna dagen med att mysa ner miig i soffan med Emil, Tilda o Lykke......vi skall se på Göta Kanal 3, lite popcorn, läsk......!!! pok


Från röd till vit !!!

Har inte sovigt många timmar inatt......Lykke vaknade upp med feber runt 3........sen hade jag inte så lätt att somna om.......var ju tvungen att se till min lilla skatt så inget hände!!



 Väl somnat vaknade vi av ett bankande på dörren.........d var Camilla o Robban som kom med bullar......attsingen vi hade försovigt oss allihopa i huset!!! frokust o sen satte emil o robban sig i deras bil för att bege soig till Älmhult!! I Älmhult fanns en bil som vi var lite speculanter på................Jo d blev den bilen.....en vit passat!! Tjusig som bara den o större om inget annat!!! Vi saknar dock vår fina röda astra men när familjen växer så..................=)

Dagen har gått med lykke febrig, Camilla på kaffe o prat, Tilda har lekt med kompis.......o alla dessa förbaskade svarta kryp som finns i luften........blir galen!!! =)

Kvällen har varit mysig.......gick in till grannen o tittade på deras valpar.......8 st små fin underbara overkligt söta små valpar........en sån hade man kunnat stoppa i väskan o gå hem med.......Emil o Tilda blev oxå helt sålda på dessa..........!!!!  Nu sitter jag o en bajsande Lykke i soffan o slöar.......är förbaskat trött o tv:n funkar inte här nere......roligt!!! 

Imorgon börjar Emil o jobba.......jag får nog ta ett rensar ryck till i vårt pannrum så man kan gå in där oxå......kanske har funderat på att måla lite på huset oxå i veckan.....vi får se!!

God Natt!! pok


Marknad o storrensning!!!!

I Fredags åkte vi till Skurup o träffade Mamma o Christer, Emil lämnade Tilda i Lund och på kvällen när vi kom hem tog vi oss en hamburgare i korvtjollan!!!

    Åkte på Marknad i Simrishamn i Lördags...........vi tog vagnen o satte oss på tåget ................ super mysigt att bara sitta och slippa köra o hitta parkering.......!!!

 

På marknaden hittade jag ett par typ Ballerinaskor i ett stånd utanför Lûbecker skor.........sen köpte jag o Emil kläder på 1910......marknads kap 3 plagg för 120 :- kan inte bli bättre!!!

 

  Vi hittade oxå Anna o mamma Anne på marknaden i sitt stånd där dom säljer sina fina handgjorda smycken!!!

  

Grillspett & Sangria Gubben................

Tog en runda upp till Lottas lägenhet för att dricka en kopp kaffe o ta oss en marknadsmunk!!!! Lykke sov gott ända tills vi kom upp i lägenheten......då vaknade hon o var på ett hejdundrandes bra humör!!!! =)

 

Åt thaimat nere i hamnen på kvällen med Lotta o Sven.......trevlig!! Stackars lilla servitrisen blev utskälld av en fisförnäm stockholms kärring...........hennes kväll blev nog inte som hon tänkt sig!!!!

 

Idag har jag ägnar nästan hela dagen till att få ordning på vårt "skrotrum"! som jag kallar d................

  FÖRE

 EFTER

Jusst d........vi har ingen bil kvar........d kom en förvirrad Göteborgare o köpte den idag............så nu är infarten tom...................hoppas på att Passaten Emil skall upp o se på imorgon är ok!!!

nu myser vi ner oss i soffan o ser fram emot en ny vecka!!!!  pok


RSS 2.0