Handbolls VM & den fetaste träningsvärken på lääänge.......

Dessa dagar o veckor, jag hinner ju fan inte med.....hur längesedan som hgelst sen jag bloggade o vad har hänt där i mellan???? Vilken tur att man har kameran o är hyffast duktig på att uppdatera med den så kan man följa dagarna där.....;)

Lite problem med foton från förra veckan, men den innehöll en hel del som promenad i skogsbacken, nytt vardagsrumsbord, Fingerfärg (kroppsfärg), Bowling och handbolls vm med grannarna!!!

Eftersom vi sålde vardagsrumsbordet med sofan har vi ju inte blivigt färdiga med att köpa ett nytt då d andra har stått kvar i vårat vardagsrum.......så i Fredags när Emil länade Tilda i Lund så tog han en runda in på Jysk för att handla bordet vi tittat på innan.........!!! D blev fint fast detta är lite mindre men d e bra inte så mycket skit som får plats!!!!



Fredagen blev en mysig dag, Emil var hyffsat frisk och kunde följa med och hämta Tilda på skolan, vi tog sen en Lunch på Bullen & Bönan, hemma sen satte vi igång med lite fingerfärgs lek!!! Wow vad Lykke tyckte detta var roligt, mest äta färgen en oxå att kladda!!!! =)

På fredagskvällen kom våra grannar in , Madde, Steffen, Theo o Mea med bakpotatis och tonfiskröra.......God mat o gott sällskap sen såg vi på handboll när Sverige spelade!!!


På lördagen äkte vi till Bowlinghallen med Martin, Viking o Linus.........Lykke tyckte om discobowling, där var lampor i alla möjliga färger o så musik såklart!!! Jag e ju då sämst på bowling och slutade nog sist tror jag......men kul hade vi!!!!

Just d sen i går Söndag fick jag ett samtal från Madde.....hon ville att jag skulle med o träna fotboll.........OJ OJ........känner lite tvekan men vadfan lite träning är ju gott..........d e typ 12 år sedan jag spelande fotboll......men visst man hittar tilllbaka fort o kul var det.....men ack så mindre kul idag kan jag tala om.......från midjan o har jag en sååån helvetisk träningsvärk.......sjukt...........men den försvinner......förhoppningsvis till i morgon för då e d Zumba dax!!!! =)

Glöm inte tävlingen om en alldeles egen Torky on the Go!!! Kolla gamla innlägget om just detta!!!

Jag har fått nya tyger och börjat med att tycka namn på sagelapparna.......kolla in www.jamsdesig.blogg.se


Hoppas er helg varit lika bra som min!!! kram

Torky On The Go!!!

Glöm inte min tävling om en Torky on the go!!!  Bara att svara som en kommentar på en fråga från torky.se om vilka designers som har designat några torky on the go?? Har du blogg länka gärna för lite extra chans till att vinna!!



Glöm inte kolla www.torky.se för att hitta svaret!!!


"rubriktorka"

Ja ibland ärd inte d lättaste att hitta på vad man skall skriva som rubrik. Veckans slut har varit bra!! Torsdags gick vi till "Fiket" med Madde, Mea, Theo o Maddes mamma o åt lunch!! Sen tog vi en liten promenad i solen!!
Lykke somnade i vagnen så när jag kom hem passade jag på att vara ute, plocka lite hundbajs "d som göms i snö kommer upp i tööö". Satte mig med en kopp kaffe i du&jag soffan med huvudet riktat mot solen......ååå d e sååå skönt, nu kan d bara bli bättre!!

Satte igång med ett krans projekt, där jag nu har strippat min julkrans o kommer att linda den med syren kvistar......dekorera den med hjärtan och lite andra saker,.......komer bild när jag är klar!!!
Dörr kransen fick oxå ett vårlyft....med lite nytt pynt, hjärtan o rosor från Blossom, där köpte jagh oxå en bunt körsbärsris med vita blommor och 2 hjärtan på tråd!!!!





Mamma o Christer kom förbi en runda, då blev dom bjudna på hemmagjorda semlor!! GOTT!!!
Jag fick jättefina tyger av mamma så nu kommer d komma flera o ny verk på www.jamsdesign.blogg.se




Flickorna tog ett kvällsbad och d e alltid uppskattat!!

Fredagen bjöd inte på lika fint väder men kl 9 tog vi en promenad med Madde o Mea!!! såå upppiggande o uppfriskande med en kylig morgonpromenad!!! turman hör att gar en granne som drar ut en!! ;)

lite städning fortsatte dagen med sen tog vi på oss igen för att bege oss ut o hämta Tilda, sen möta upp Julia o Viking för att gå på biblioteket med dom o sen fika på bullen o bönan!! Trevlig dag!! =)



På kvällen var d städning på ovanvåningen, I Lykkes rum var d minst stökigt o flickorn höll till där medans vi städade, Tildas gunghäst fick bära båda två på sin rygg....



Idag tog vi oss tidigt ut i bilen med fin kläderna på för att ta oss till Sölvesborg o kalas för Jack (tildas kusin) Men innan vi kom till Sölvesborg tig vi en runda in på Gittes tygkälla i rinkaby.......wow vilket ställe......700 kvadratmeter stort alla tyger, färger o mönster man kan tänka sig!!!! Vi köpte inget idag, där va så mycket folk men d blir nog en tunda mitt i veckan för att göra lite inköp till dom nya mössorna jag skall sy............!!!





Kalas i söölvesborg!! Smörgåstårta, daimtårta och ett gott sällskap.......väl hemma var vi slitna o trötta.........lite popcorn och handboll på tv:n!!! resten av kvällen blir bara mys!! imorgon bllir d nog lite loppis!!!

hopps ni alla haft en fin helg!!! pok




mitten!!

veckorna går så fort!! i går var d mitten på veckan......arbetsveckan iallafall!!! =)

Igår tog jag o lykke en promenad på förmiddagen för tt göra lite ärenden, först till bo ohlsson för att handla kvittensblock o kassabok för att kunna bokföra och ha koll på mina inkomster o utgifter på JaMs Design!!! Lite koll måste man ha.......!!!  Vi tog en sväng in till Madde på fiket o där åt vi en semla!!! Gott!!!

Gick till Brandkårsgatan (mitt gamla jobb) för att diskutera o komma fram till en bra lösning på haklapp.......d var så kul o komma på besök o speciellt när man blir igenkänd av d sm bor där!!! =) Då får man en liten glimt på att man har gjort ett bra jobb!!

Hemma från promenaden somnade Lykke o jag satte igång direkt med förklädet/haklappen......d blev skit bra!! Får ta en sväng ner i helgen för att kolla om den passar..............=)

Kvällen var lugn, Indisk Lax med ris o GurkYoghur. En fin kvällspromenad o bäst av allt var när Tilda sken upp som en sol dä i mörka kvällen när vi sa att nu kan du sparka på din spark när vi promenerar!!! Härligt!!! =)

Zumban i förrgår var super rolig!!! Alla som har chansen skall testa på d!! Shit alltsåååå!! Vi var 30 st o alla log konstant o svetten rann av oss!!! Ultimata träingen, Roligt och jobbigt!!! D skall jag definitivt fortsätta med!!!

Nu skall vi förbereda för promenad med Madde o Mea och en lunch med dom på Fiket!!!

Ha en fin dag alla!!!  O glöm inte att alla kan vara med o tävla om Torky on the Go!!! pok

Bebis mage & Torky on the go!!

Söndagen stod i rivarens tecken......Emil satte igång at riva vår panel på ovanvåningen, i sammbande med att vi byggt en spalje till trappen skulle vi fortsätta med samma spalje hela vägen upp.......Emil river o vad hittar vi under panelen.......jo en färdig spalje......kanon!! Så nu behövs den bara förlängas lite o målas vit sen är d färdigt!!!



Igår mötte jag o lykke upp min kära kusin Daniell o hennes bebis mage på stationen i Tomelilla!! Åååå så fint d e med magen!! som jag saknar den lite nu faktiske!!! =)
Dagen var trevlig vi fikade och jag delade ut lite kläder som lykke hade vuxit ur, såklart tog vi en runda till Bo Ohlsson för att titta lite!!!



Lite ledsen blev jag när jag kommer hem efter att lämnat Danielle vid tåget, o kommer underfull med att jag inte hade tagit ett ända foto........hur kan jag bara glömma detta!!!!??? Attsingen!!!

Lykka har nu hittat chamen med att gå med gåvagnen, detta är isabellas vagn och den fick hon inte använda mycket denna kvällen.........

Men hon fick åka.......d var populärt!!!


Idag fick jag paket från Torky.......Torky on the Go!!! Kanon bra att ha med sig överallt och lätt att riva av med bara en hand. Ha den i bilen, på vagnen eller i träder nu till våren när man börjar vara ute.....med d smidiga karborrebandet o handtag kan du ha den med överallt!!! Jag tackar Jessica på Torky för min chans att testa deras produkter!!!




Idag kommer jag börja med att sätta ut en tävling om en utv dessa fina torky on the go som jag fick levererat till mig!!! Vill du vara med o tävla om denna fina Torky on the go!! Gå in på www.torky.se ta reda på svaret på min fråga där, Skriv svaret på frågan som en kommentar som en extra bonus länka min blogg på din blogg för att ha en liten extra chans att vinna.

Frågan är: Vilka designers har designat vissa "Torky on the Go" ??

Tävlingen håller på till den 3 februari............Vinnaren kommer jag lägga upp här då!!!


Ikväll blir d "let´s Zumba" på byavångsskolan!!! Spännanade!!! pok


Lugg med en tveksamhet!!

Fredagen var dimmit som bara den.......Hade bestämmt med Julia att jag o Lykke skulle komma upp en runda, sen frågade jag henne snällt om hon vill klippa min lugg.......jag flörtade oxå lite med lila tulpaner!! ;)

Vi hade en mysig stund på Grönegatan tillsammans med Julia o Viking.........kaffe, lugg klippning och skratt o bus!!! Härligt!!
Vi tog på oss o promenerade till Tildas skolan för att hämta henne, sen följde julia o Viking oss till Bo Ohlsson!!

Väl hemma blev d pakning för Tilda.......sen åkte hon o Emil till Lund för att sen åka vidare till Mamma i Höganäs.

Jag tog en runda med dammsugaren o trasan undertiden Lykke sov, Började på maten och sen åt vi när Emil kom hem : Kinesisk köttfärs med vitkål, majs, lök och soja i pitabröd!!!!

Lykke var färdig innan oss med maten så hon röjde i "sitt" köksskåp.......



Myskväll i soffan!! O evigt tacksam för mina vänner o familj!! pok

Liten skara & Brev från Tomten!!

Går dagen var en heldag hemma!! Städade tvättade och hade en mysig efter middag med Malin!! Vi tog en promenad med hunden i solen och Lykke fick leka med sin faster!!! =) Jag bakade morotskaka till kvällens gäster o jag bakade bröd o bullar till minestronesoppan som blev kvällsmat!!!

Vi var en liten skara som samlades på kvällen till Mary Kay partyt, några som tyvärrl inte kom men vi hade tystrevligt och Malin fick en Riktigt "liten" start!! Hon var super duktig!!! Så är d någon som är sugen på att ha ett Mary Kay party hör av er till Mig så kan jag medla till Malin, Mary Kay är hudvårds o smink produkter........vi fick prova allting som hon hade med sig, och att få uppleva allt på plats är en rolig idé o stämmningshöjare än att bara sitta o titta på en som står o pratar!!! o jag kan bara säga att deras foundation är kanonbra!!! =)

http://www.marykay.com/default.aspx

Idag kom Pappa på frukost besök med bullar!! En liten trevlig frukost stund sen for han till Malmö o vi klädde på oss för att ta oss till Arbetsförmedlingen och mötet där.......fast jag inte kände mig sådär bra.......var jag tvungen att gå på detta mötet!!! Vi kom där fram till att om Miroi gick med på det , börjar jag läsa på distans direkt fram till den 31 mars sen kommer jag gå över till Forum i Ystad för att läsa d sista!!!



Lite telefonsamtal, en stund på soffan och sen sydde jag lite d har varit min dag.......!!! Jag har sytt en ny sagellapp till Lykke med hennes namn på kolla www.jamsdesign.blogg.se där finns bilder!!! =)
Tilda o Lykke tagit en kvällspromenad för att posta en haklapp som blivit såld o ett brev som Tilda skulle posta till sin käraste kusin!!! =) 

Tilda klättrade lite på snöbergen och åkte lite pulka sen var d dax att gå hem för kvällsduchning o mys i soffan!!!



Idag har jag fått besked från torky att jag kommer få hem några "Torky on the Go!! " För att tävla ut och en skall jag sjävl resencera på min blogg!!! Kul!! Tack Torky!! www.torky.se


Nu på kvällen har jag o

En hel natts sömn.....

Går dagen var trevlig, Lykke fick en bok på biblioteket. En sak som alla nya barn i kommunen får och sedan olika år frammot!! Rolig ide av Biblioteket. =)

Luncha på Bullen & Bönan med Madde & Mea, Cissi & Lea.

På kvällen drog vi ut alla sängkläder o handukar för att rensa......Wow vad man kan samla på sig.........när man igentligen inte behöver så många!!! Vi blev inte klara så d skall jag fortsätta med idag, sen skall överblivet lämnas till Erikshjälpen idag!!

Natten har varit lugn, Lykke vaknade halv 6 när Emils väckarklocka ringde, sen ville inte hon somna om, Tilda fick jag väcka. Hennes första mening var " Oooo vad jag är trött idag, så här trött har jag aldrig varit!" Nä o d var nog sant för hon har inte hostat en gång i natt så då har hon fått en riktig nattssömn!! Skönt!!

Idag kommer pappa hit på besök då han skall från Simrishamn mot Malmö kan han gott komma förbi o hälsa på sitt barnbarn, d var ett tag sen nu!!!  '
Malin (emils syster) kommer oxå någon gång under dagen, Hon skall hålla ett Mary Kay party hos oss ikväll!! Ser fram emot kvällen o få träffa mina fina vänner, Julia, Madde, Jean o Gina.......fler kunde vi inte vara då man skall prova, känna o klämma tydligen!! =) Spännande. Jag kommer baka en morotskaka till kvällsfikat!!

Ikväll kommer vi ha en Minestronesoppa med hemmabakat Solrosbröd!!!

Mycket som skall göras så nu har jag inte tid att sitta här mer!!! ha en fin dag!! pok

Farbror doktorn.......

Måndagen var en dag med mycket fart & fläng!!! Tildas sista dag på Jullovet o d var tänkta att vi skulle ha åkt skridskor eller nått annat roligt men Fröknarna 2 var jätte hostiga. '

Emil kom hem 1 timme då jag skulle iväg på ett ärende, innan jag åkte ringde jag Barnmottagningen i Ystad förklarade hur flickorna lät, dom tyckte vi kunde komma in direkt.......!!!! Emil fick ta sig ledig o jag gjorde mitt ärende. Åkte till Ystad, där fick vi träffa Doktor Tord Fridolf, En hel mysig man som tog hand om flickorna jättefint!!! 

Åkte från Ystad med ett besked om att flickorna hade blivit smittade av en bakterie som hette Mycoplasma, denna hade satt sig på Lungorna o bildat en lunginflammation. OJ!!  Jag tror att vi vuxna blev lite rädda av ordet lunginflammation men flickorna är som vanligt förutom att dom hostar. D smittade inte när d brytit ut så Tilda fick börja skolan idag!! O d har hon lääängtat efter!!! =)

Jag o Lykke äter frukost nu, mys sen o halv 11 går vi till biblioteket för att få en rundvandring o en bok där tillsammans med andra barn o deras mammor från bvc. =)

en vanlig undanpockning blir d i eftermiddag!! Tisdagkväll.........träning o kanskeen promenad med familjen!!

Idag har jag planerat Kyckling i strimlor, kokosmjölr, Röd curry pasta och wokgrönsaker till kvällsmat!!

Hoppas ni får en fin dag allihopa!! pok

Söndag

Oj vad vi sov länge idag allihopa..........lykke slår upp sina blå kl 9.45, tilda börjar röra sig i samma veva i sitt rum.......vi äter ju nästan frukost/lunch idag på samma gång så d blev en lite kraftigare frukost med gröt!!

Gårdagen var jättemysig!! Efter maten gick vi ut o tände en kinsesisk lykta, Tilda höll för öronen o trodde att den skulle smälla, hur mycket vi än talade om för henne att den inte skulle smälla men hon trodde inte på oss, tills hon såg den flyga upp i luften......Wow......d e fint som bara den!! O högt flyger dom!!!





Idag skall Emil o Tilda göra en bur till Tildas hamster med tunlar o grejer!! Pappa o dotter pysseldag!! Jag tvättar sängkläder o vädrar o städar sovrummen!!! D blir nog en promenad i töevädret oxå!! D gör gott med frisk luft!!

Vi skulle varit på kalas idag i Sölvesborg hos Malin, Oliver o Jack för att fira Jacks födelsedag!! Men tyvärr har dom blivit sjuka så det fick sjutas upp!! Krya på er!!

Ha en trevlig söndag!! pok

Härliga helg!!

Veckan har varit en kort arbets vecka för Emil o Tilda har varit o sovigt ölver hos farmor!! Jag o lykke har städat skrotrummet igen.......o hoppas nu på att d skall hålla sig fint så jag kan sätta igång o sy på den nya vår kollektionen som skall hängas ut i den nya barnklädes affären "Agust & Lotta" i Tomelilla.


I veckan har vi lunchat med Camilla o Isabella på Fiket.........många mysiga promenader då vädret har bjudigt på solig sol!!!

 

 

Torsdag blev en pulka dag........Lite mat shoppinh på Ica & sen åkte Tilda pulka till hos var helt slut!!! Emil o Gry fick dra hem henne o fort gick d!!! Vi gick förbi en hög med rosa snö......d var sååå fint!!

 

 

Fredag (igår) Gick vi en runda till Bo Ohlsson för att byta ett par byxor o en tröja till mig (d var för stort ;) Tilda köpte en rock ´n roll hamster och d kommer bli flera i vårt hus då hos har sovit och haften intill sig alla dygnets timmar......!!! Vi tog en sväng till Jean o Tony o Moa efter att vi fått en fin kaffe inbjudan av dom.........!!! D var ett tag sen vi träffade dom o såååå stor Moa har blivigt!!



Idag tog vi tåget till Skurup för att hälsa på mamma o Christer, dom bjuder oss på kycklinggryta & en fruktsallad som jag , Tilda har hjälpt till med!! =) GOTT!! Min fina lillasyster o Henning kommer oxå såklart!! Skall bli kul o se dom oxå!!!

 

 Lykke med Krypkompisen Rambo!!

Nu alla mina fina vänner o läsare skall jag njuta av min fina familj!! Hoppas er helg blir bra!!! =)

pok


RSS 2.0