Etapp 1 färdig & vägnings dax.....

Vår måndag började bra!!! Kajsa en vän från mitt förra arbete kom till oss kl 9.00 då hon för tillfället går o läser till massör.......gav hon oss varsina 50 minuter massage.......åååå helt underbart!! tack kajsa!!!

Där sitter jag i min lilla baby värld o myser......tänker på att allt skall gå bra o att jag har hyffsd koll på det mesta.........just då ploppar d upp att vi skulle varit o vägt Lykke fö 1 timme sedan......attsingen!!! jaha på med palterna o iväg för att väga ändå på vårdcentralen........hela 4290g stora tjejen......

Etapp 1 är klar på Lykkes dopklänning......den lilla hättan som hon skall ha på huvudet!!! bara klänningen kvar......

Tatuerings tid bokad för både mig o emil.......sen om jag gör det d får vi se........måste bli modig.......torsdag den 10 juni.....i skurup i min kusins tatueringsstudio.........

jag hoppas på bättre väder i veckan så man kanske kan ta sig en fika på bullen&bönan...................

Jag tänkte även att jag skulle försöka samla ihopa alla mammor från föräldrar gruppen på mvc......för att äta lite lunch o träffas lite.......hade varit trevligt!!!!!

pok

Grillkväll, morsdag, tur&retur!!

Vi fick trevligt besök av mamma,Christer & Hanna från Skurup när dom kom på sina motorcyklar!!

  Gårdagen kväll avslutades med grillkväll hos Camilla , robban o Isabella!! med folk.......trevligt trevligt......o vädret blev fint tillslut!!!

 Lykke testade Isabellas babysitter Rolls royce.......så skön att hon somna!!

 Tilda var dressad i nya kläder & guldiga skor,......!!! kan d bli bättre!!!

Vaknar upp idag........Morsdag........o blir påmind sekunden efter att ja........du e oxå mamma nu......så Grattis grattis på morsdag.......säger jag till mig själv för dom andra sover.......

Dagen skulle föra oss till Skurup med tåg......hela familjen utom katten........mysigt som bara den att åka tåg.......när vi kom till skurup o skulle gå av tåget.......så gick en hel bunte med folk ombord innan jag hann ut med vagnen och vips så gick dörrarna igen o vi var på väg till Svedala..........jävla jävla människor som fan inte vet hur men gör när man går på o av tåg.........jag kastar mig på konduktörens dörr o bankar o slår........släpp av oss.....hallå........tåget stannar efter ett tag och han öppnar dörren......"vi hann inte komma av".......suck säger konduktören och öppnar dörrarna!!!  Att d skall vara såååå jobbigt!!!

Trevligt hade vi iallafall.....med min älskade syster, mamma, christer, mormor, Lennart & Rutan!!! God mat och mycket mys!!

  

 

 4 Generations foto!!!

Väl hemma tog vi en liten extra tur innan vi promenerade hem........tilda på sparken, emil meg gry o jag med lykke i vagnen.......åååå det är helt underbart!!!

 

ÅÅÅÅååå Tony ringde o talade om att vattnet hade gott o att han o jean var i ystad på bb o hon hde värkar!! wiiiiii nu kommer det en bebis snart!!! jag tänker på dig Jean d skall du veta.......fast d känns svårt ibland.....tänk på vad som skall komma.......ditt livs bästa upplevelse......finns inget som slår detta!!! puss o kram all styrka till dig!!



Nu städa rent lite och sen sätt mig i soffan o njuta av ett marabou Daim!!! pok


Morsdag!!

GRATTIS MIN OCH ALLA ANDRA MAMMOR PÅ MORSDAG!!




Önskelitsta på dop presenter!!! =)

hihihihiiihihihi!! satt o filurade på internet o hittade massa fina saker som vi skule kunna tänka oss till Lykke.......jag kom då på idén att göra en önskelista......absolut inget man måste följa men hade varit trevligt!!

1. Stokke stol (presentkort på babyproffsen) 

2. Fin Giraffgunga, dragkossa, lära gå vagn.....från träotto.se 

    
                                                                                                                        
                                                                                                                        
3. Fem myror är fler än fyra elefanter gosedjur........figuer.......saker....kläder!! 

4. silver smycken.......som kan användas senare.......!!!

ja det finns säker en massa mer men nu kan jag inte sitta här längre.........!! pok

Fredag i Ystad!

Fredag......jag sitter o väntar med spänning på posten......wiiii nu kom den.....i posten finns 2 paket.....1 till Lykke o 1 till Tilda.......Lykke fick ett par jättefina MIffy toffler i rosa lack!! hon blev världens sötaste!!

 

Majs blötaste dag var fredagen den 28 maj!! Och såklart skulle det börja regna när vi åkte till Ystad för lite shopping......Dyngsura gjorde vi första stopp inne på H&M........det finns så mycket fint till Töserna så man kan döööö!! Jag köpte inget men Tilda köpte 2 nya sommarklänningar.......o hennes dag var fullbordad!!!

Nästa stopp blev Lindex där jag hade presentkort........Vändan där inne slutade med 2 jeans (1 par lite baggy & 1 par slim fit) & 2 one size tröjor.......
Tilda fick även här en jätte fint skjort/linne......Nöjda o Glada traskade vi ut från affären och märk väl att lilla Lykke fick ingenting denna dag.......Är absolut jätte nöjd över mig själv......!!!

Efter Lindex stoppade vi på MAX o åt oss mätta o goda!! Att ha en mysig dag i Ystad kunde inte bli bättre denna regniga dag!! Älskade älskade familj!!!



 

Kvällen var en super lugn kväll......tv-nissarna såg på tv o jag sydde på Lykkes dopklänning.......oooo jag har nu kommit så långt att man ka se hur den nästan skall se ut!!

Idag Lördag.....blir det hemma fix o lite sy på dopklänning.....sen i kväll skall vi till stallgatan o <Camillo Robban o Isbella för att grilla o se eurovision song contest.........trevligt!!!

ha en bra helg!! pok


Svanlös & tanklös!!!

Jag & Emil står upp i sängen kl 05.15 i tron om att det sker en jordbävning.......o inte den lilla heller.......men nääää det var bara vägverket som hade fått för sig att slita upp asfalten utanför oss med en maskin som gjorde så det skakade som en jodbävning.......kl 05.15.....vafan.....dom få fan tänka på alla stackare som sover......detta skakande höll på i 2 timmar från o till!!! mmmm vad säger man.....fan vägverket....nu sjönk nu ännu lägre på min tycka om lista!!!!!

Fast igentligen skall jag inte klaga.....d blir ju gjort iallafall!! o fint blev det!!!



Resten av dagen har vi tagit fina promenader och tvättat en del.....shit säger jag bara.....vad mycket tvätt d blir när man har en bebis!! Speciellt om dom skiter o kissar ner ens täcke.......just det.....bajs överallt!!! =)



Ikväll har jag torkat blod på golv, väggar, jackor, och byxor..........Stackars lilla gry fick svansen avklämd i dörren.........Ajaj!!! Och viftade sen med svansen glad som hon är......men det resulterade i att hela hallen inklusive människor, kläder mm blev blod stänkta.....o innan vi kom på att det blödde var det försent!!! Blodet ville inte sluta så vi fick linda svansen på hunden!!! Hon har inte ont nu iallafall!!=)

 svansstumpen satt i dörren!!

 bandagerad svans!!!!

Nu kaffe med goda vänner!!! O sen blir det nog shopping imorgon i Ystad!!! Pok

Tildas dag & en massa annat kul!!

Idag var det Tildas födelsedag!! Hon blir hela 7 år!! Stora tjejen!! Det blev frukost på sängen med 7 ljus i mackan.......och en ny o fin mp3 i present!!



Sen skulle hon ju vara fin när hon gick till skolan!! Fin klänning, guldpalett skor och finaste smyckena!!



Sen på förmiddagen åkte Emil på arbetsintevju o jag o Lykke tog vagnen o gick till bibblan och lämnade o lånade böcker.......sen gick vi till Jean o hälsade på henne o "magen"............så mysigt med gravidmage!!

En runda på Bo Ohlsson och sen en fika!! När vi kom hem kom Hanna, Abbe & Fimpen..........Meningen var att fimpen o gry skulle kunna finna varandra o få till det.......men efter ett antal timmar med skäll och dregel gav vi upp........!!





Lykke fick en ny solhatt av sin mormor.......den var super fin fast lite stor men det växer hon i..........Tack Mormor!!



Mycket mys i solen och en storstädning i Lekstugan.........!!
Kvällskaffet togs inne och där blev det prinsessrulltårta till barnen fick lite farmormys oxå!!





Härlig dag!! Nu skall vi med solbrända ansikten mysa ner i soffan o bara slöa!!! pok

Älskling 30år o en trevlig dag......

Dagen till ära fyller Emil 30 år!!!!!! Det har vi firat med glass på torget!! promenad i byn och handlat vårjacka o solhatt till Lykke!! o present till Tilda!! Vi har oxå varit hos camilla o hämtat en babysitter som Lykke fick låna!! så kärt då slapp vi köpa en!! Sen gick vi ut o åt på resturang.......mysigt o gott!!!

En kvällspromenad i solen o nu kallar sängen........för imorgon blir det upp i tid o sjunga för stora tjejen som blir 7 år!! =)


Byte av blogg.....

Nu byter jag bloggsida.........för att kunna göra lite roligare bloggar.....byter jag och skall försöka att lära mig....!!!! nya adressen är: montelsvanqvist.blogspot.com  så förtsätt o läs vet ja...o glöm inte att kommentera......då blir allting mycket roligare!! =)

pok


5 första dagarna i maj.........

Att vara småbarns förälder.......ja det är som att gå på moln....att se detta lilla pyre i ögonen är helt fantastiskt!!!

Dagarna går så fort.....så fort att jag inte hinner blogga!! Aja....jag uppdaterar så gott jag kan!!

I Lördags  åkte Emil o Tilda till S-hamn & jag o Lykke blev hemma för att städa.......då dök min kära far upp, med kameran i högsta hugg!! Vi gick en promenad och som alltid hamnade vi på Bo Ohlsson......Lykke fick en ny outfit...!!! & Pappa handlade en skjorta (med ett gräsligt tryck som han sedan sprättade bort)!!! Pappa lagade en super god sallad till oss till lunch......och sen kom Emil o Tilda......med ett helt släp fullt av prylar....baaaa!! Jag höll på att knäckas på mitten.....ett släp med en massa saker.....var skall vi ha plats med det...???





 

Kvällen blev mysig.....Tilda hade en kompis hemma som skulle sova över.......ojojoj...säger jag bara.....att det var så roligt...tänker tillbax på den tiden när jag var i Tildas ålder o man skulle ha kompisar som sov över....Jaja...Tilda o Anna åkte med Emil för att handla pizza och även för att hyra film o köpa godis!! Flickorna valde Alice i underlandet.....!!!



Det blev inte så mycket film tittande.....för dessa två var dom mest fnittriga töserna som vi kände den kvällen....från kl..18 till runt halv 12 fnittrade dessa två i kapp......roligt att dom har kul tillsammans...!!

När Emil var o hämtade saker fick han med sig en vagga som Tilda har legat i när hon var en lite bebis.....denna ligger nu Lykke i och hon tycker den är sååå mysig....!!!





På söndagen var ett sååå himla fint o varmt väder.....Emil tog tag i vår tuja häck för plantering.....och jag började rensa i vårt förråd.......igen....men denna gången skulle det bli färdigt.......



Släpet som kom hem till oss o var full tömdes och nu fylldes det med en jäkla massa skit.....just hela dagen höll vi på att rensa förrådet.....sååå skönt när det var färdigt!!

Enil o Lykke firade detta med popcorn i soffan!!!







Måndagen handlade om ett besök av Frida.....min gammla kära kompis sen jag bodde i Ystad!! Alltid så trevligt att träffa henne för att snacka lite skit om allt o alla!!! =) Lykke fick jäte fina kläder av henne!! Tack Frida!!

Sen var resten måndagen en lugn och trevlig dag.........





I går Tisdag rensade vi i vårat "skrotrum" inne i huset!!! eftersom jag var så taggad efter att ha rensat ute i förrådet så drogs där nog med en del i dom svarta sopsäckarna som kanske inte skulle vara där i.....men men har det inte snvänts på 1 år så kan det lika bra kastas.....men hade Emil fått bestämma skulle vi sparat allt......d e inte lätt att bo ihopa med en skrotnisse!!! =)

 Lykke var med o tittade på när jag rensade!

 Slut resultatet! Nu ser man golvet!!!

Idag tog jag o Emil en promenad och njöt av det fina vårvädret!! På eftermiddagen åkte vi ner till Optikern och jag fick kolla på de glasögon som Emil hade valt ut!! Så ovant att se honom i glasögon och han är så mån om att jag skall tycka om dom....men jag tycker det är bättre att han gillar dom så han har dom på sig!! Det blev ett par svarta väldigt diskreta men oxå fina bågar......så snart allihopa kommer Emil gåendes i glasögon....!!!

När Tilda var hämtad åkte vi och besökte Julia o Viking!! Nu börjar Julia få ordning och fint i sin lägenhet!! Vi fikade på sockerbullar o kaffe....sen åt vi kolor i mängder allihopa!!

 Viking tvättar av allt socker!!

 Lykke sover i soffan!!

 GotteGrisar!!





 Pappa matchar Dotter

 Julia Myser!!

 Tilda klär på Lillasyster!!

Jaha det var allt!! Hoppas nu på att resten av veckan blir lika härlig som den varit!! pok

RSS 2.0