Storhandla, renovera, 1:a advent och julskyltning!!!!

Veckan som varit.......ja den bara försvann!!! O inte snacka om helgen........fullt upp!! Att handla på Willy´s i Staffanstorp.......var en upplevelse! Självservice kassor i en mataffär....vilken smart ide tyckte vi....och med en stor kundvagn traskade vi emot kassan och efter 20-25 min var vi äntligen färdiga vid självservice kassan.....:):)

Då var dom nya innerväggarna nästan helt uppsatta och vi kan snart börja sätta upp dom nya tapeterna och måla och nytt golv, Tilda är så lycklig över att det börjar se ut som ett rum nu!!!



Att man måste putsa fönsterna innan man sätter upp dom fina ljusstakarna och kanske någon fin gardin........jodå det tyckwr jag med....men att bo på malmövägen 24 och putsa fönster och efter 1 dag så ser man inte ut genom fönsterna igen.....tacksamt??!!!!??? Jag håller på att bli knäpp!! så nu när ni alla kör eller går förbi oss....se på våra fönster och tänk inte.....gud vad hon e lat som inte har putsat fönsterna för det har jag faktiskt!!!

Igår var vi i Ystad och handlade första saken till bebisen.......jag har haft sån ångest för om jag skall handla saker redan nu.....men detta gick inte och missa......Bebisen fick en jätte fin sacco säck (babysitter) i svar/grönt som jag köpte ny/begagnad av en jätte gammal kompis......Tack Emma!! 




Trevlig julskyltning i Tomelilla!! Mycket folk och massa jul musik!!! Tilda köpte ett super sött äpple.......som bara fastnade i tänderna!!! Jag köpte 1 par mamma byxor och 1 mamma tröja för 200:- för båda två!! Toppen bra!! Och denna outlet affär skall ligga Äsperöd, där dom tydligen har allt för barn, föräldrar, barnvagnar mm......www.villamagnolia.se är hemsidan till dom. 


Ha en skön vecka!! Puss o Kram
Jaha och i dag var det måndag och nya tag med livet och skolan!!








Ny vecka och nya tag!!!

Måndag........och inget höjdar väder.......Tilda hade studiedag från skolan så vi myste på morgonen och jag fick pluggat så mycket att jag har 1 uppgift kvar på inlämningsuppgiften tills på fredag.....sååå skönt!!! När vi började bli rastlösa ringde vi till Gina och pojkarna...kollade om dom var sugna på att pysa till lekplatsen och få lite frisk luft.....det var dom.....så vi byltade på oss och tog gry i kopplet och begav oss ut i det hyffsat fina vädret......När vi kommer till korset vid Bo Ohlsson så börjar det att stört regna is.....det blåste storm och regnade som sören......och vi hade inga regnkläder med....jiiipppiii!!!! Det slutade med att vi drack varm choklad och åt kanelbullar hos Gina och Pojkarna!! Tack för fika stunden!!!

   När vi gick hem fick vi låna ett paraply av Gina fast det gick inte att ha uppe för det blåste för mycket......!! Jag & Emil har varit super flitiga i dag och rensat på Tildas nya rum så vi kan börja att gipsa väggen........för hoppningsvis denna veckan!!! Vi har oxå varit inne på ica.se och gjort matsedel för 2 veckor frammot.......nu hoppas vi på att det funkar att hålla oxå!!!

Nu skall jag lägga mig i soffan och mysa med Emil och bebisen som rullar runt i magen konstant......!!!!

Puss&Kram

Helgen i retur......

Då var det söndag igen och helgen över =( I fredags hade vi mys dag hemma...fick världens ryck och började städa i trädgården, räfsa löv och köra på tippen.....1 runda till Bo Ohlsson och köpte ett par fin stövlar till Tilda, fågelfrön till våra pippi fåglar i trädgården.....sen väntade en helt underbar middag som Emil hade gjort!! Mätta och trötta brakade vi ner i soffan alla 3 och bollibompa myste.......!!!!

I går var vi en trött familj som ville sova länge......efter en väldigt sen frukost tog vi tag i dagen.....Tilda hade samlat pant flaskor och en jädrans massa skrammel i börsen så vi tog bilen till ica......pantade flaskor för nästan 100:- och växlade in över 100:- i skrammel tills automaten på ica sa STOPP!!!! En glad och nöjd Tilda traskade ut från ica med plånboken i högsta hugg!!!

Duscha, platta håt, byta om och packa bilen......sen bar det av till Sövesborg på kalas.....men först ett stopp på Eko hallen......där fick Tilda shoppa för sina 200:- det blev en barbie docka med tvillingar, tvillingvagn och bärsele + en massa små skrafs!!! Trevligt kalas och hemfärd vid halv 9 . Tack Malin för all god mat!!!!

Idag är det stora dagen D för Tilda.......Aerobic uppvisning.....i år skulle det vara hårdrocks tema och svart skall bli spännande och se vad dom skall hitta på med......

Jaha det var min helg det.........summerad Toppen.......Bebisen har väldigt svårt för att vara stilla det rör sig hela tiden, så ja det blir nog emn fotbollspelare som Emil hoppas på!!!

Ha en trevlig vecka


Plugg kväll och storm!!!

Att sitta här hemma i stormen och plugga med ljus tända och veta att en del har haft stömavbrott kan göra mig lite rädd......inte för att vi skall bli av med strömmen men för att det är kusligt med blåsten......den viner och skallrar i fönsterna och saker flyger omkring......tänk om man hade varit så omedveten som lilla Tilda där hon ligger och sover i sin säng.....nix pix.....här skall det pluggas så det ryker i fingrarna på tangentbordet!! Jag älskar detta ämnet...... utvecklingsstörning och andra funktionshinder!!!!

Ikväll har vi haft världens sötaste Jean på besök......jag och Tilda bjöd på Paj och den blev super god!! Att sen jean hade handlat med glass som tilda tålde blev ju ännu bättre!!! Tack Jean för en trevlig kväll!

Nu sitter Gry och piper sidan om mig.....behöver nog gå ut men tror inte att hon vill det i dettta vädret...fåt väll göra ett försök! Plugga, diska, äta clementiner och ta en dusch sen är det tilllåtet att gå och lägga sig......för jag skall upp och vara hos Julia och Martin i morgon bitti och passa Viking en stund.....!!!

Sov gott & Dröm sött!!!

Bebismagen........

Lite foton på min mage nu.......♥♥♥ Lilla knytet du är redan älskat......

Några foton på min kvällsmage!!!<3<3    Lilla knyte....du är redan älskad!!!  

 



Promenad i Byn, Julkortsfotografering..... & en härlig kväll!!!

Gick till Gina i eftermiddags och pratade lite.......då hon tyckte att vi kund gå en runda...visst tänkte jag!!! Är ju alltid trevligt med lite frisk luft!!! Vi tog en hel mysig runda på över 1 timme inne i byn och kolla skyltfönster, var på konsum och kollade på alla skumma människor i Tomelilla.......Då kom jag underfull med att jag e attsingen aldrig ute och går i byn.....faktiskt rätt mysigt och trevligt!!! Det får göras oftare!!

När jag hade hämtat Tilda på Fritids tog vi tag i vårat julkortsfotografering som skulle ha påbörjats för längesedan.....men men  nu e det gjort och vi lyckades nog få nått bra foto....Emil får vara med och bestämma i morgon!! I lucia linne och Tomte luva fick vi en liten julkänsla!!



Vika och sortera tvätt, plocka undan och diska.......Sista aerobic träningen......kl: 17.30 kom Gina, Marcus, Cornelis och Gordon på besök......och helt underbart....dom hade en hel middag med sig i plastpåsen....mmmmm Gina lagade spagetti & köttfärsås....Tack du!! Barnen lekte och hade trevligt, det hade även vi!! Kvällen blev sen och barnen tröttare!!! Då var det dags att läsa Mamma Mu för Tilda i sängen....åååå jag älskar Mamma Mu & Pettsson & Findus!!! Så mysigt!! När jag kommer ner tänkte jag sätta mig i soffan men nähä, det kunde jag glömma.....efter att 6 persone ätit kvällsmat, drukigt och tagit en kopp kaffe blir det mycket disk......med vad mer kan jag inte göra för att ha blivit bjuden på midda i mitt eget hus!!!! Så jag diskade gladeligen!!!

Nu sitter jag här och funderar på om duschen skall bli näst.....då börjar bebisen röra på sig där innne.....att känna den där inne i magen är en helt sjuk känsla....på ett sätt läskig och ett annat helt underbart!!!  Åååå Jag e så glad att jag har min familj och mina vänner.....vad ni betyder mycket för mig!!! Att nu själv få bilda familj skall bli underbart!!! Tilda hade på sig sin nya T-shirt i skolan idag.....som vi har gjort tillsammans ------>  Stolt som en Tupp....!!! Alla frågade ju vad det stod på den och hon fick ju tala om att hon skulle bli stora syster.......!!

God kväll alla kära!!!

Kladdkaks sugen & Halvvägs!! =)

Dagen började bra!! Härligt väder och en taggad Jacqueline på pluggningen!! Attsingen vad jag är duktig!!! Efter att ha haft ett super sug efter kladdkaka i 3 dgr och inte haft saker hemma till det tog jag mig i kragen och gick till ica för att handla mjöl och ägg........när jag kom hem satte jag igång med baket....åååå jag var så sugen!! Där gick jag och väntade på min kladdkaka och när den var perfekt öppnade jag ugnen och tar ut plåten......tyvärr råkade jag då tippa plåten för mycket och PANG så åker hela jävla kakan ner i golvet upp & ner.....HELVETE.....Jag skrek så högt så gry stod sidan om och rysste....stackars hunden!! Men min kladdkaka då!! Ja jag fick ta upp det som ej hade nuddat golvet!!

    

Och en super rolig sak!!! Jag, Emil, Julia och Martin har bokat biljetter till Buddy Holly i Malmö i februari!!! Det skall bli så roligt!! För Brolle är ju riktigt grym!!!

   Att vi nu kommit halvvägs på graviditeten är helt galet!! 20 v !! På ett sätt har det går fort men på ett annat har det gått väldigt långsamt tycker jag!! Nu skall jag komma tillfreds och börja fatta att detta är på riktigt!

Jag är så glad med mitt liv och vår lilla familj, Jag älskar er alla!!! God helg!!! Puss o Kram

Vaccinationen och biblioteket......

Efter att ha pluggat och latat mig innomhus hela dagen i princip.....fick jag vara så snäll att klä på mig lite ansändiga kläder och ta mig ut i den kalla kyla för att ta mig till vårdcentralen och få denna hemska vaccinations spruta....där mötte jag upp kära Gina och fick ett underbart samtal med henne och vi kom båda två på att det kändes inte ett dugg att få sprutan........Tack för samtalet i kylan vännen!!!=)

 Just nu är jag så sugen på att lägga mig i ett varmt solarie och bara få koppla av och kanske till och med slumra till lite......
När Tilda var på aerobic var jag o emil på biblioteket och letade böcker om vårat hus.....förr i tiden!! På nått sätt älskar jag biblioteket....så underbar tysnad och ro.

Tänkte att jag skulle vänta med att lägga ut foto på min bebis mage.......men nu måste jag nog ha expert hjälp av er, för det var en på min skola som tyckte att magen var aldeles förstor för att vara i vecka 19......"skiter väll jag i, jag kan ju inte rå för hur den ser ut......inte så att jag är tjock....har gått ner 2-3 kg på dessa 3 sista veckorna. Hur skall en typisk mage se ut i vecka 19 då?? Någon som vet ??

Nu skall jag ställa mig i duschen och bli varm....sen kallar soffan och tv tror jag!!

kram

Städa, pyssla och bowling sugen!!!

   Oj det var ett tag sen jag blogga ser jag!! Men allt är väll som vanligt!! Förra helgen var vi på Halloween kalas hos Julia och Martin......Linus fyllde år och vi åt gröna spagetti och blodköttfärsås till det!!! Spelade Twister och hade trevligt med barnen!!!!  Som det syns på bilden tyckte både pappa och dotter om att spöka ut sig!!!! :))

På kvällen satte vi igång med pumpalyktan!!! Den blev så fin!!

    


Dagen efter var Tilda trött på att vara häxa och hade blivit inspererad av Julia från gårdagen och ville vara ett troll.....Världens sötaste trollunge!!!!=)) När trollet var utklätt bar det av till kompisen Olivia på halloween fest!!!!


    På återförsäljningen i Ystad var jag och Julia, det var en hel del saker.....men det blev inget köp!!!!  När jag kom hem sen var hela tv-rummet fyllt av fotbollshuliganer då det vankades final mellan AIK och IFK Göteborg !!!!

Veckan som gått har bestått av pluggande och härliga besök av min mamma och svärmor........Ni e underbara!!!


Igår var vi i Simrishamn och badade med Tildas farmor och kusin Jack.......Stoltast på denna jorden är nog Pappa Emil som har en så duktig 6 åring som tog 4 simmärken på raken......Silver och Guld Pingvinen, Silver och Guld Fisken....... 





Nu väntar lite städning.......koppling av ett element och lite rivning av Tilda nya rum så vi kan få upp nya väggar!!!!  Puss o Kram
 







RSS 2.0