Husvagnsweekend!!!

Ja då var vi hemma igen!!! Borta bra men hemma bäst.......fast jag hade nog kunnat bo nere i husvagnen ett tag till!! Vi har haft helt underbart!!

Onsdagkväll när vi kom ner blev d grillning med Lotta & Sven.........sen tog vi oss en tur ner på stranden för att promenera o bada gry!!!  



 

 .   Torsdagssovmorgon........allihopa vaknade halv 10.......skönt, men d var vaaarmt!! Morgonbestyr o sen traskade vi ner på stranden o sen ett dopp i bassängen!!!

 Strandraggare No 1

 

Lykke badade inte i havet eller poolen....hon hade en egen uppe vid husvagnen o varmt var d!!

 

Vi fick besök av Camilla, Robban o Isabella......vi grillade, gick en strandrunda hade trevligt!!

 

 

Fredagen var extakt lika fin som Torsdagen!! Stranden o besök av Julia o Viking!! Sen kom även min Morbror o hans Fina Maria!! Med mina Kusiner Julia, Elvira o John-Morgan!! D var evigheter sen jag träffade dom.....super kul faktiskt !!! Skulle så gärna vilja åka upp o hälsa på dom nångång!!!

 

Lördagen var lite grå........o vad e bäst o göra en grå dag?? Jo!! åka på loppis!! så d gjorde vi!!
Hammenhögsloppis- Tilda fyndade en ny skolväska, en barbiebil, o lite cd skivor, Lykke fyndade en leksak o en body med text "Lillasyster".  Sen tog vi en sväng till Borrby loppis.......dom skulle stänga så vi han inte kolla så noga, tyvärr!!!

 Resterande kvällen innehöll Pizza från Borrby, fin promenad, lek på lekplatsen o Yatzy spel.........=)

  

 

Helgen har varit super mysig........man laddar batterierna som aldrig förr i husvagnen.........Tillbaka till verkligheten med jobb o snart e d skoldax för Tilda!! Pok


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0