Marknad o storrensning!!!!

I Fredags åkte vi till Skurup o träffade Mamma o Christer, Emil lämnade Tilda i Lund och på kvällen när vi kom hem tog vi oss en hamburgare i korvtjollan!!!

    Åkte på Marknad i Simrishamn i Lördags...........vi tog vagnen o satte oss på tåget ................ super mysigt att bara sitta och slippa köra o hitta parkering.......!!!

 

På marknaden hittade jag ett par typ Ballerinaskor i ett stånd utanför Lûbecker skor.........sen köpte jag o Emil kläder på 1910......marknads kap 3 plagg för 120 :- kan inte bli bättre!!!

 

  Vi hittade oxå Anna o mamma Anne på marknaden i sitt stånd där dom säljer sina fina handgjorda smycken!!!

  

Grillspett & Sangria Gubben................

Tog en runda upp till Lottas lägenhet för att dricka en kopp kaffe o ta oss en marknadsmunk!!!! Lykke sov gott ända tills vi kom upp i lägenheten......då vaknade hon o var på ett hejdundrandes bra humör!!!! =)

 

Åt thaimat nere i hamnen på kvällen med Lotta o Sven.......trevlig!! Stackars lilla servitrisen blev utskälld av en fisförnäm stockholms kärring...........hennes kväll blev nog inte som hon tänkt sig!!!!

 

Idag har jag ägnar nästan hela dagen till att få ordning på vårt "skrotrum"! som jag kallar d................

  FÖRE

 EFTER

Jusst d........vi har ingen bil kvar........d kom en förvirrad Göteborgare o köpte den idag............så nu är infarten tom...................hoppas på att Passaten Emil skall upp o se på imorgon är ok!!!

nu myser vi ner oss i soffan o ser fram emot en ny vecka!!!!  pok


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0