Helgen i retur......

Då var det söndag igen och helgen över =( I fredags hade vi mys dag hemma...fick världens ryck och började städa i trädgården, räfsa löv och köra på tippen.....1 runda till Bo Ohlsson och köpte ett par fin stövlar till Tilda, fågelfrön till våra pippi fåglar i trädgården.....sen väntade en helt underbar middag som Emil hade gjort!! Mätta och trötta brakade vi ner i soffan alla 3 och bollibompa myste.......!!!!

I går var vi en trött familj som ville sova länge......efter en väldigt sen frukost tog vi tag i dagen.....Tilda hade samlat pant flaskor och en jädrans massa skrammel i börsen så vi tog bilen till ica......pantade flaskor för nästan 100:- och växlade in över 100:- i skrammel tills automaten på ica sa STOPP!!!! En glad och nöjd Tilda traskade ut från ica med plånboken i högsta hugg!!!

Duscha, platta håt, byta om och packa bilen......sen bar det av till Sövesborg på kalas.....men först ett stopp på Eko hallen......där fick Tilda shoppa för sina 200:- det blev en barbie docka med tvillingar, tvillingvagn och bärsele + en massa små skrafs!!! Trevligt kalas och hemfärd vid halv 9 . Tack Malin för all god mat!!!!

Idag är det stora dagen D för Tilda.......Aerobic uppvisning.....i år skulle det vara hårdrocks tema och svart skall bli spännande och se vad dom skall hitta på med......

Jaha det var min helg det.........summerad Toppen.......Bebisen har väldigt svårt för att vara stilla det rör sig hela tiden, så ja det blir nog emn fotbollspelare som Emil hoppas på!!!

Ha en trevlig vecka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0