slö, sy, snor............

Bild från babymusiken........  Tyvärr tog jag inte så många bilder i onsdags......men skall försöka ha kameran mer framme nästa onsdag!! Kul hade vi iallafall!!

Torsadag var en slappe dag.......lämna Tilda o sen bäddade vi ner oss i soffan........tv:n igång o ett öga på den o d andra stängt......Lykke har blivigt väldigt förkyld och har svårt för att sova på nätterna när näsan är så stopp......!! Stackars lilla tös!! Inte ett skit blev gjort .......ibland e d sååå jäkla skönt o bara slöa!!! Man får passa på när Lykke går med på d!!!

Eftermiddagen åkte jag, Tilda o Lykke till Erikshjälpen.......fynd: en tidning, en bok, leksak till Lykke, trollerilåda till Tilda!! Sen fick vi ta en sväng upp till Jean o Moa, hon behövde hjälp med symaskinen!! =) Då passade töserna på att mysa i soffan......  

Tilda o Moa

Hemma tog vi en sväng till Uffe o Ingrid för Tilda skulle sälja Pandasaker till dom.......Dom ville ha.....o jag vill ha deras hus......såå fint o världens bästa läge vid skogsbacken!!! Mmmm tänk på d.....!!! =) =)

 Vår snorfia!!

Idag sken solen när vi gick upp!! HÄRLIGT!! Man blir så glad när solen skiner o d e fint väder!! Camilla kom med frukost o sen kom Jean för att få lite back up med att sy!!



Flickorna små låg på filten, sprang i gåstolen och satt i babysittern, alla var på toppen humör idag.........

 

Sen somnade dom....  =)

Helgen är full med bravader!!! pok

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0