Kaos i vårt hus........

Just nu lever vi i vårt kök, vårt sovrum, tildas sovrum o lykkes sovrum......åååå jag kan tala om att d e attsingen jobbigt att inte ha något vardagsrum........vi målar om o skall lägga nytt golv........

Söndagen var vi uppe med tuppen för att åka med Tilda till gymnastiken i Ystad!!! Sen hem för att lämna henne på kalas......vi var hemma o höll på med vardagsrummet. Fick besök av Jean o Tony o Moa!!

 

Vi blev bjudna på middag lagom att komma hemifrån o slippa tänka på hur stökigt vi har d!! Röstade o sen åkte vi till stallgatan på kvällsmat/fotboll på tv:n.!! Tack Camilla o Robban!!



Idag regnade det höstliknande väder hela dagen........vilat på soffan, promenerat en runda på Bo Ohlsson för att handla roller, tog oxå en liten lunch där......=)!!!

Hemma igen tog jag o Camilla varsin roller o började måla!!! De blev u oxå väldigt fint i slutändan!!! nu skall bara d vita målas!!! Hade farmor på besök idag......hon hade med sig 2 påsar fulla med kläder som Lykke fick utav Alma o Almas mamma Lotta!! Tack så mycket Lotta o Alma!!!

 

Ja, o vi den snurriga familjen kommer då på i orimlig tid att Tilda skall ju på utflykt imorgon.......matsäck........men oj vilken tur att vi hade ett paket våffelpulver i skåpet.....så d var bara till o börja grädda våfflor......se tog vi oss en våffla oxå....GOTT!!!

 

Hoppas nu på att veckan blir lite bättre vädermässigt!! nattinatti pok

Kommentarer
Postat av: Frida

Så duktig Lykke blivit på att sitta, gud vad fort det går, tycker inte det är så länge sen ajg var där o då var det väldigt ostadigt.. :O) Hon är så söt, lill-tjejen!

2010-09-20 @ 21:08:56
Postat av: Ingrid ♥

Så spännande att få kolla när ni är färdiga med ert projekt.

Kram Ingrid

2010-09-25 @ 17:26:42
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0