Solsken & cykelmeck!!!

Uppe med tuppen efter att ha fått sova en hel natt utan att Lykke vaknat!!! Men Oboy vad man e trött när man sovit så mycket, e ju inte van vid detta!! =)



Morgonbestyr, packa tildas idrottspåse, frukost, lykke kläder på, jag kläder på, Tilda kläder på..............men oj vad klockan går fort på morgonen när man tror man har mycket tid över............nix pix.....brått fick vi .....in i bilen o ......jo då om inte förseningen var nog................skrapa rutor var d........med ett cd-fodral fick d bli!! Men vi kom i tid iallafall!! =)

Hemma igen tog Lykke en frukost & sen myste vi i soffan, hon somande o jag slöade lite!! 

Efter en slötid fick vi nya tag.....solen skiner, så på med kläder ner i vagnen för att komma ut o promenera lite!! Sååå härligt!!! Vi gick in på Rohlins för att köpa en ckelhjälm till Lykke!!! Super fin!!

Sen en liten promenad till Gina & lilla Charlie! Han e ju bara så söt denna lilla bebbe.......!!! D tycker Lykke oxå!!

 

Eftermiddagspromenad i solen för att sen gå hem vila........!! Innan kvällsmaten var Emil & Tilda igång med cykelmeck, Tilda pimpade ekrarna på sin cykel o Emil fixar sitt cykeldäck!

 

Till kvällsamt blev d tacogratäng......o lykke hjälper mamma med att laga maten....eller allafall äta uderlägg!!!




Vår nya Grannpojke Theo var här inne o lekte med Tilda en tag oxå!! Kul att lära känna dom oxå!! =)

Vi tog en runda till Boan för att handla ett nytt däck till cyklen!! Bakade en Morotskaka som jag hade tänkt ta med till Babymusiken i morgon!!

Nu ikväll kommer Robban o Camilla o Isbella för Emil o Robban skall se på fotboll så jag o Camilla får snacka lite gegga o dricka vatten!!!!

pok

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0