Österlen runt.............???

Gårdagens "Österlen Runt" var underbart mysigt!!! Vi åkte till Ystad för att hämta pass o handla en del på Willy´s.......på willys fick vi kort så vi kunde ha en sån självscanner.....hihihhhii rätt kul faktiskt o jäkligt smidigt!!

Hade besök av Christer o motorcyklen en liten stun hemma, för att vi sen skulle åka till borrbystrand!!!

 

I borrbystrand tog vi oss ner till stranden för att bada lite grann...... 20 grader varmt/kallt......helt ok......uppe o torra tog vi en kaffe under parasollet med en supergo kaka som Lena L hade bakat och en JÄTTE vattenmelon........GOTTIGOTT!!!

  


Liten somnade gott i farmors armar o fick sen ligga gott på en badenbaden dyna...........Kusinerna "BUS" lekte o lekte...........=)

  

Lykke fick en jättefin hoppgunga idag.........den tyckte hon var toppen god......Isabella var oxå på besök o fick tvunget prova på hon oxå!!!!

 

Idag har det varit en enda biljakt.........vi har varit på otto olsson o michelsen här i Tomelila men nix pix inget för oss.........Jag o Tilda tog oss en runda till Erikshjälpen för att fynda lite......visst d gjorde vi......3 mjuka böcker o 1 mjuk kloss...........Tiöda köpte ett barbie slott stort med balkon, dansbana, trappa mm för bara 25 :- klad som tusan är tösen!!!

Rensat tildas garderob.........så nu sitter jag o sätter in kläder på tradera!!!!

pok


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0