Fika, bad, dopförberedelser & dop!!

Torsdag kväll fick vi ett helt underbart foto på vår lilla Lykke........efter att hon hade kämpat i en kvart........"för hon var inte trött" så somnade hon gott hos mig i soffan......Att se dena lilla varelse sova gott o samtidigt le ett underbart leende d e toppen!!



Fredagen var en varm dag.......Jag Tilda o Lykke gick ner i byn för att möta Camilla o Isabella på Bullen o Bönan......en snabb fika med paj o glass.....Tilda skulle såklart fika på en chockladbulle!!!


 Sen promenerade vi hem för att ta oss ett dopp i poolen........Små flickorna låg på en filt i skuggan och myste tillsammans..........Efter grillning på kvällen låg vi hela familjen på filten o myste o pratade lite......sen tog vi ett litet foto på oss alla!!!



 Flickorna badade på kvällen.....Tilda i badkaret o Lykke i Köksvasken.......!!!! sen blev d sängen för oss alla!!!



Lördagen var en dag full av bakning o städning........Jag försökte då att baka lavendeldrämmar men dessa blev inte så fluffiga utan mer som flan......platta!!!! men goda blev dom!! Emil bakade smörgåstårtor och sen gjorde jag o Tilda tårtorna på kvällen.........Vi fick fint besök av min kära lillasyster Caroline o hennes sambo Henning.......grillning, bad o en massa kul!!!

 

 Ankan är gooood!!!

 Lykke träffar Mosters Henning!!!
 Lykke o finaste Mostern!!

 Underbaraste!!!

Den stora Dagen Dop!!! Vaknar sent.......varmt.......borden skall kläs med duk o blommor......lykke skall tvättas, vi skall duscha, torka hår, fixa hår, kläder skall på, skötväska skall packas, Emil skall dekorera smörgåstårtorna (3 st), vi skall äta lite frukost...............phu........d var en lite stressig morgon fast vi tyckte att allt var hyffsat färdigt!! 11.15 var det dop i Tomelilla kyrka tillsammans med en annan familj o en pojke som hette Tim.......!!! Dopet var fint Käraste Julia sjön i kyrkan så mångas ögon var fyllda med tårat.....d var såååå vackert.....!! Tack Julia!!

 

 Duktiga storasyster häller vatten i dopfuntet!!

 Somnade gott!!!

Som en shock överraskade min morfar oss alla med att ha tatuerat in Lykkes namn på överarmen......Morfar är snart 70 år och ville ha sitt första barnbarnsbarns namn på sin arm som ett fint minne!!! Detta är helt sannslöst fint......kan fortfarande idag inte förstå att han värkligen har gjort detta.....Sååå fint!! Tack Morfar!! D var fint gjort!!

  Vi vill tacka alla  underbara människor som gjorde vår o Lykkes dag helt fantastisk!!! Alla fin presenter o anteckningar o boken!!! Tack!! pok

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0