2:dra veckan.......

Vår 2:dra gemensamma semester vecka började inte så bra.............Emil blev dålig......riktigt dålig han har inte sovigt så mycket på nätterna då han har skyhög temp, o yrar mest, resullterar i att jag inte får sova gott i heller!!

 Efter samtal med vc fick vi reda på att detta kunde vara "Sommarsjukan" en annan variation av vinterkräksjukan...........hög feber o kräkningar!!!och de visade sig efter provtagning att han hade ett virus i kroppen oxå!!!!

Annars har början¨på denna veckan mest gått åt tvätt och mycket mys med Lykke o Tilda!! Tilda e en toppen tjej......nu när emilär dålig har hon hjälpt mig med att fixa maten o hänga upp o ta ner tvätt...........då förtjänar hon oxå en peng, så d har hon gott fått!!!

 

Var o vägde Lykke i går.........hela 5300 g vägde hon nu......... Tänk vad tiden går snart 4 månader gammal!! Att titta på henne o se hur hon utvecklas är helt underbart.......nu har hon börjat jollra jätte mycket o "snackar" konstant!!

   Nu hoppas vi på att Emil frisknar till så vi kan göra allt d vi planerat.........kan ju hoppas på att han få lite förlängd semester oxå!!! pok




Kommentarer
Postat av: lotta nygren

Vilka två underbart glada barn man blir glad av att se på dom kramar från farmor

2010-07-27 @ 23:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0