Härlig frukost och sista dagen.....

Idag startade dagen med en härlig frukost med bullar från Kringlan som Gina hade köpt med sig........och inte att förglömma en tallrik med fil och musli!!!

Gina hade även köpt med sig saker så när hon kom ställde hon sig och började göra hemma gjorda semlor, som vi sen satte i oss på tvären......!! Tack Gina!! Det var super gott!!

 

Ett besök på mvc och en träff med föräldragruppen stog oxå på "att göra" listan, där vi idag pratade om riksförlossningar.....kejsarsnitt i olika former och uttal......lite läskigt men vafan bebisen skall ut på ett eller annat sätt.........=)

När Tilda var hämtad hos en kompis stod det mat på listan och idag blev det hemma gjorda hamburgare!! Sen tog vi oss ut i snöstormen så just då var hysterisk.......in i bilen och en kort biltur till Julia & Viking, där vi bara myste med dom och barnen ägnade lite tid i badrummet när Viking badade då för att dom ätit glass och olycker händer ju!!!! Vi drack te och åt vindruvor, det blev även en hel del pratande!!! Tack Julia o Viking för kvällen!! Alltid lika trevligt!! =)  Idag är sista dagen för Emil att köra o jobba på Kiviks musteri och det är vi glada över.......=) Nu kan vi börja ett liv utan skiftarbete och emil får nära till jobbet igen.....oooo jag e sååå glad över detta!!

 

 Imorgon ser vi fram emot Tildas första disco på skolan.....stora tjejen!!! Detta skall dokumenteras....jag lovar!! Morgondagen innehåller nog lite dammsugning, undanplockning och målning!!! Tack o hej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0