Veckan i korta drag!!

Nä nu har jag inte varit super flitig på att blogga!! Har haft lite annat o på nått konstigt vis har vi varit botten trötta på kvällarna fast Lykke har börjat sova hela nätter!!! För mycket sömn, gör att man blir trött?? Är d så???



I torsdags förra veckan åkte vi o bowlade......snöstorm ut så vi vaar dom ända i bowlinghallen!! Tilda tyckte det var super roligt!! Lykke hade hela golvet för sig själv o dom lysande bowlingkloten var oxå roliga att pilla på!! =)

 

Helgen var lugn fast Lykke har varit sjuk, fick antibiotika av farbror doktorn på Nova KLiniken då lungorna lät förskräkliga sa han, ögoninflammation, snoriv, hostig, ja allt i en förkylning..........så vi missade massor med avslutninga som babymusiken o öppethus!! Men vi var på Tildas Kyrkisavslutning på Tisdagen, fika i församlingshemmet och sen avslutning med sång i kyrkan, Tilda & kompisen Hanna sjöng "nu tändas tusen juleljus" för alla i kyrka!! D var såååå fint!!! =)



Denna vecka har d blivit kallare o kallare!! snön ligger fortfarande kvar o kommer göra d ett tag till!!! Mysigt med en vit julafton!! =)

Jag har oxå sytt 2 mössor, mest för att pröva mig fram!! kolla mer på www.jamsdesign.blogg.se bilder och fler tyg som skall beställas!!!


Igår Var d super fint väder. Sol o kallt, så jag o Lykke gick o hämtade Tilda på skolan, Tilda hade bestämmt att vi skulle fixa en liten överaskning till pappa naär han kom hem.........pepparkakor o varm choklad i snökojan!!! O Lyckat blev d men d var sååå kallt så vi flyttade in efter en liten stund i kojan!!

På kvällen åkte vi på Julgrans jakt!! Bara en liten bit från oss i tryde fanns en gubbe som sålde 150:- o ja jo den var väll fin!!! Liten o knubbig kan man väll beskriva den!!! =)

Lykke o jag blev lämnade hemma medans Tilda o Emil åkte o blev klippta!!! dom blev super fina!! =)

Vi pyntade o pyntade och hade super mysigt hela kvällen, när alt var färdigt släckte vi ner o lät granen lysa i vardagsrummet o vi tittade på!!!

 



Idag Onsdag är d 2 dagar kvar till jul, d mesta är klart o jag är inte d minsta stressad!!! Lite städning och kanske en runda in på Bo Ohlsson för att handla Julklappar till Julklappasleken.......sen skall vi hämta Tilda redan halv 12 då dom har skolavslutning idag!!
I kväll om vädret är bra skall vi åka till Borrby o hälsa på Emils mormor o morfar o önska god jul!!

Ha en fin dag allesammans!!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0