Meningen med........

Låg i sängen i går o såg på Sex and the city filmen, funderade på alla vänner, många vänner, nära vänner, ytliga vänner och käraste vänner, Hur vet man vilka som är vilka o hur tar man reda på d??!?! Sen säger dom ju att den bästa vännen behöver man inte träffa på långe o när man väl ses känns d som man nyss träffats o har allt att prata om!!! Ja jo, dom vännerna har jag ju faktiskt!! =)

Helgen har gått fort!! Lördagen vaknade vi alla lite slitna o förkylda, Jag med öronont, Emil med halsont o nästan ingen röst, tilda med en fruktansvärd hosta o Lykke med snor i hela huvudet, hosta o en början på ögoninflammation.........Vi fixade till oss, satte oss på tåget till Simrishamn för att åka till Tösernas farfar o farmor!!! Men först tog vi en runda till Lindex för att sjoppa lite Julkläder till Töserna!! Ett antal 100 lappar fattigare o en stor påse med mycket fina kläder till dom båda!! Varsina julklänningar, strumpbyxor/leggings, skoftor, Byxor, tossor..........Emil o Lykke var inte så roade av att gå o glo på kläder men jag o Tilda kunde hålla på ett tag till om vi fick!! =)

Kvällen kom o farfar bjöd på Ål middag, för alla utom Emil o Sven blev d Fläskfile o potatismos då vi inte är sååå förtjusta i Ål!!! Äppelkaka till efterrätt!! Sen var vi mätta o trötta.......Satte oss på tåget hem, regn i Simrishamn blev till snö i Tomelilla!!! Damp ner i soffan för att se "Så mycket bättre" sista avsnitt!!! Sex and the city o sen somnade jag!!!

Idag vaknar jag upp med öron o hals ont, emil har ingen röst o töserna hostar. Då solen sken tog vi en runda ut innan lunch o åkte pulka!!!

 

 


Varmchoklad o rån efter pulka åkningen, sen satte jag o Tilda igång o bakade, Tilda tog fram sin egna bakbok, där läste o gorde hon en Tiger sockerkaka helt själv!! Sen hjälptes vi åt med att göra syltkakor, dessa bjöd vi Farmor o farfar på som kom på besök, på besök kom oxå Camilla, Robban o Isabella. Vår dator klyddar fortfarande o Robban hjälpte oss med detta igen!!! =)



Tacos till kvällsmat, mys i soffan o sen en kvällspromenad med Gry!!! Sista dagen på helgen o snart börjar d närma sig avslutningar på alla våra aktiviteter......Denna veckan händer det mycket!!! =)

Hoppas ni haft en lika fin helg som vi har haft!! =) snart sängen o en ny vecka framför oss!! Pok

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0