Trevligt besök och ljummen kväll......

Dagen började väldig segt......Lykke tycker att det är roligare att vara vaken och titta runt på natten än att sova.....hon blir topp tosig på sig själv när hon märker att hon börjar somna....=) Men när hon blir lagd med sin mage mot min mage går det inte att motstå sömnen!! Trött var jag iallafall i morse!!

Mamma kom på besök och hade med sig present till Tilda: trosor o strumpor och självlysande stjärnklistermärken!! Till Lykke: Pyjamas, vantar och en sak som jag önskat mig......strumpor som liknar ballerinaskor! Ååååå dom var så fina!! Önskar mig lite fler faktiskt!!;)





Fick även ett trevligt o glatt besök av Hanna & Abbe!!! Super Trevligt!! Lykke fick en jätttefin leksak!! Tack!! Vi åt blåbärspaj o drack kaffe, pratade inbjudningskort till dop, försäkringskassan mm!!

 





Tog en mysig promenad på eftermiddagen.....det var så varmt helt ljummigt i luften.....!!! Härligt nu vill man börja minska på kläderna!!



Sen blev det trädgårdsarbete.....gräva gräva gräva.......snart dax att sätta häcken!!!


Tilda planterade sallad, broccoli, blomkål i krukor som hon skulle ha vid sin lekstuga!! Det blir så fint.....





pok


Kommentarer
Postat av: Moster Caroline

Hej syrran. Vart får man tag på dom där söta strumporna som mamma hade köpt till Lykke? Kram

2010-04-30 @ 15:22:02
Postat av: Jacqueline

Hej syster!! Mamma hade köpt dom på pyret i skurup och jag har handlat ett par på bo ohlsson....visst e dom super söta!!?? Puss o kram

2010-04-30 @ 15:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0